Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek mit egyek?

Szerintetek mit egyek?

Figyelt kérdés

169 cm 49 kg 18 éves vagyok és lány.

Nem étkezem valami egészségesen, pl a héten ettem hétfőn szerdán is péksütit, kedden vagy 10 palacsintát, csütörtökön vagy 6 sütit is..(persze nem csak ennyit egész nap) De mellette nem sok mást, volt hogy szinte semmit. Ma ettem egy gyrost és 2 szem cukrot. Mit egyek még ma? szerintetek?

2012. márc. 10. 17:49
 1/5 anonim ***** válasza:

Teljesen mindegy, a mai vagyorád nem változtat azon, hogy

1. kórosan sovány vagy

2. valószínűleg táplálkozási zavaros is

Fordulj orvoshoz, az, hogy szerintünk mit egyél, nem segít rajtad.

2012. márc. 10. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
Fogyni szeretnél kérdező?(őszintén remélem,hogy nem)
2012. márc. 10. 18:10
 3/5 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján inkább hizni szertnél,ugy látom,viszont akkor sem kellene ennyi egészségtelen szirszart összeenned.

Akármit ehetsz,ha nincs meg összvissz kétezer kcal,akkor hízni egy dekát sem fogsz.

2012. márc. 10. 18:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Biztos, hogy testképzavarod van, ha fogyni szeretnél. Én is 49 kg vagyok, de 10 centivel alacsonyabb, és nincs rajtam felesleg.Igaz van rajtam izom is, de te akkor is sovány vagy. Még mielőtt nagyon túlzásba vinnéd ezt az egészet, én azt javaslom, hogy menj el orvoshoz. És ha ilyen rendszertelenül, össze-vissza táplálkozol, az nem jó. Ne fogyókúrázz, hanem próbálj meg egészségesen, rendszeresen táplálkozni, mert az, hogy egyszer sokat eszel, egyszer meg nem eszel semmit, az nagyon egészségtelen.
2012. márc. 10. 18:35
 5/5 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni, hogy nem fogyózok inkább súlyt szeretnék tartani vagy valami ilyesmi..inkább csak mint egy átlag ember :D és nincs testképzavarom. :)
2012. márc. 10. 19:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!