Mit egyek vacsira?
Figyelt kérdés
Tízóraira ettem egy szendicset, utánna ebédre egy tál palóclevest. Most, uzsonna gyanánt egy elég nagy almát.
A kérdés az, hogy mit egyek vacsira? Van ugye a leves, vagy pedig rántott töltött csirkecomb, hagymával, paradicsommal. Ezek közül melyiket egyem vacsira?
És este még majd eszek egy almát, vagy majd csavarok narancslét.
Amúgy nem fogyókúrázni szeretnék, hanem csak kevesebbet enni, mint amennyit szoktam... Szerintetek ez megfelelő mennyiség?
14/L
2012. márc. 5. 15:44
1/1 anonim válasza:
Gondolom már ettél, mivel tegnap írtad ki a kérdést.
De azért leírom hogy szerintem ezek közül inkább a palócleves. Ugyan nem tudom ti hogyan készítitek, de egy tányér leves tészta nélkül szerintem kevesebbet árt mintha rántott töltött combit ennél, ami ugye olajban sült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!