Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit egyek kenyér helyett?

Mit egyek kenyér helyett?

Figyelt kérdés
2009. jún. 10. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha nagyon hiányolod, akkor puffasztott búzát, vagy puffasztott rizst. De jó a Wasa kenyér is. Reggel szerintem nyugodtan ehetsz teljeskiörlésűt, de utána már ne nagyon. Én kb. 3 hónapja nem eszem kenyeret. Az elején rossz volt, aztán szép lassan rájöttem, hogy sok olyan kaja van ám, ami kenyér nélkül is finom.
2009. jún. 10. 09:39
 2/11 Krisz85 ***** válasza:
100%

Szia!

Teljes kiörlésű rozskenyeret ehetsz. Pufiris is jó.

2009. jún. 10. 11:07
 3/11 anonim ***** válasza:
45%
Ha hiányolod hát egyél egy két szeletet.Nincs az neked megtiltva,vagy igen ? Semmi bajod nem lesz tőle,hisz évekig etted,a rendőrség se megy ki hozzád,hogy bűnöztél.Max annyi lesz,hogy lelassul a fogyásod,vagy hízol pár dekát tőle.Majd holnap kevesebbet eszel,azt ugyan ott vagy.Én is megeszem amikor megkívánom és mégis fogyok.És mi van, ha havonta nem megy le másfél kiló csak egy ? A lényeg, hogy lefele menjen a mérleg.Szerintem.
2009. jún. 10. 11:27
 4/11 anonim ***** válasza:
91%

A Jóisten mentsen az ilyen "tanácsadóktól" mint az utolsó válaszoló. "Ne is figyelj oda, az a kicsi nem számít, a lényeg hogy jól érezd magad!"

Pedig de.

2009. jún. 10. 11:47
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Én kukoricás abonetet szoktam.
2009. jún. 10. 12:38
 6/11 anonim válasza:
17%
Szerintem egyél kenyeret, mert büdös lesz a szád. Aki nem eszik kenyeret, annak büdös a szája. Bocs, de ez van.
2009. jún. 10. 13:55
 7/11 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó válaszoló!

Hogy mi????? :DDDDDDDDD

Ja, ja, egyél keneret, mert büdös lesz a szád. Ez azért is jó, mert ha a kenyérrel sikerül magad 140 kilóra felhízlalni, akkor már nem csak a szád lesz büdös, hanem mindened. Jól berohadva izzadtan, a redőkben kelésekkel, fekélyekkel. Az ám a fasza!

Ugye csak viccből írtad ezt?

2009. jún. 10. 13:59
 8/11 anonim válasza:
100%

Fehér kenyér helyett egyél rozsos, teljes kiőrlésű kenyeret. A rostok bizonyos mértékig gátolják az elhízás kialakulását, megakadályozzák a zsírok gyors felszívódását, laktatóbbak, később leszel fogyasztása után éhesek, mint egy vajas zsemle után, vitaminokban, ásványi anyagokban, nyomelemekben gazdagabbak.

Egy másik gyakori tévedés: a puffasztott búza, extrudált kenyér megkaphatja bármilyen csodamódszer kódját, besorolását, ajánlhatja bárki bármilyen szlogennel, ettől még ugyanabból a búzából készül, amiből a tészta és a kenyér, így ha sokat eszünk belőle, ez is gátolhatja a súlycsökkenést. Sőt, relatív súlyegyensúlyban magasabb is a kalóriatartalma.

2009. jún. 10. 14:34
 9/11 anonim ***** válasza:
délelőtt még lehet enni szénhidrátot, ha nemis minden nap de néha kell. 1 zsömle vagy másfél délelőtt simán megehető, vagy tk forma kenyér az a szeletelt belöle 2-3 szelet. utánna meg vigyázol a kajával hogy délután nenagyon legyen szénhidrát.
2009. jún. 11. 07:59
 10/11 anonim válasza:
Szerintem ha minden nap megeszel egy vékony szelet akár fehér kenyeret, attól tuti nem fogsz hízni és a szád sem lesz büdös.
2009. jún. 14. 16:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!