Fogyókúrázók! Ti mit esztek kenyér helyett?
Alacsony kalóriatartalmú kenyérhelyettesítőket keresek.
A fehér liszt ugye nem a legjobb megoldás. Ez folyik a csapból is. De mégis mit lehet kenyér helyett enni, hiszen a munkahelyemre nem vihetek főtt ételt vagy salátákat, egyszerűen a szünet rövidsége és a tárolás problémássága miatt megoldhatatlan is lenne... valami "gyorskaja" kell, de a puffasztott rizs és egyéb száraz, fűrészporszerű fojtós dolgok nem jöhetnek szóba. :S
Köszönöm, mindenkinek ment a zöld kéz.
Nem akarom kiiktatni a kenyeret, mert joghurton és gyümölcsön nem tudok délelőtt élni. Egyszerűen szétmarja a sav a gyomrom ha nincs bennem szilárd kaja. hajnalban indulok munkába, este ötre érek haza, azért valamit enni kell, ami szilárd. Főként, hogy fizikai munkát végzek, nem irodában ücsörgök.
Főtt kajára nincs lehetőség, elég fapados helyen vagyok.
Viszont gondoltam, hogy ha már kenyér kell, akkor legyen valami egészségesebb fajta, de nem ilyen puffasztott izé, meg száraz abonet, mert ezeket nem tudom megenni. Se íze, se bűze és fullasztóan száraz.
A teljes kiőrlésű jó dolog, szeretem is.
Otthon szoktatok valami sós fogyis ennivalót sütögetni?
Felénk lehet kapni, hogy Glyx kenyér. 100 g-ban van kb 35 g ch.
Én reggelire szoktam enni ebből kb 60 grammnyit.
Utolsó: végülis van ebben igazság. Nekem dietetikus mondta, hogy mekis hamburgerrel is lehet fogyni, ha nem eszünk sokat belőle.
Igaz. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!