Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lenne a legjobb? Mit egyek...

Mi lenne a legjobb? Mit egyek kenyér helyett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy hónapja fogyózok, leadtam 5 kilót, de most megakadtam, nem ment lejjebb a súlyom. Az okát szerencsére tudom, a kenyér miatt van. Próbáltam már diétás kenyeret is, de az sem segít abban, hogy ne stagnáljon a súlyom. Szerencsére, nem szedem vissza, mert mozgok folyamatosan, de még 5-öt le szeretnék adni, és még van rajtam felesleg. A kérdésemet azért írom ki, mert javaslatokat szeretnék kérni, mit egyek kenyér helyett. Biztos vannak személyes tapasztalatok, ezért szeretnélek titeket megkérni arra, hogy a kenyeret mivel helyettesíthetném?

2011. máj. 19. 06:56
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Puffasztott rizs, WASA, esetleg Abonett, de azzal vigyázni kell, mert pl. a kukoricás abonettnek hasonló a szénhidrát tartalma mint a kenyérnek.
2011. máj. 19. 07:02
 2/15 A kérdező kommentje:
A puffasztott rizst szoktam enni, de csak ömlesztett sajttal, mert másként sajnos elég száraz az íze...
2011. máj. 19. 07:04
 3/15 anonim ***** válasza:
Abonett, rizsből csak a barnarizs, egyéb tésztaféle semmi. A greapfruit zsírégető, ebből reggel-este egy-egy felet egyél. Száraz sajtok, sok nyers zöldség és folyadék!!!
2011. máj. 19. 07:16
 4/15 anonim ***** válasza:
Ha jobban belegondolsz, talán el is hagyható a kenyér.A szénhidrátot másból is fedezheted...
2011. máj. 19. 07:29
 5/15 anonim ***** válasza:

Én most puffasztott rizst és puffasztott búzát eszem, de jó ideig még azt sem ettem.

Felvágottakat, ezek nélkül is meg lehet enni, paprikával, ill. más zöldségekkel.Akkor szoktam ár a puffasztott dolgokra, amikor olyat akartam enni,amit kenni kellett.Pl: Májas, sajtkrémek stb.. De ezt már akkor, amikor elértem a k ívánt súlyt. Lassan több mint egy éve nem eszek kenyeret. Sajnos most megint híztam.... annak ellenére,hogy kenyeret nem ettem. Nem mozgok, és elkezdtem nassolni és sütit enni. Úgyhogy rám is vár egy diéta, mert nagyon sok jött rám.Szerencsére gyorsan fogyok, így remélem minél előbb normális leszek!

2011. máj. 19. 07:34
 6/15 A kérdező kommentje:
Igen, el szeretném hagyni, de előtte azt hittem, a fogyis kenyér jó lesz. Hát nem:S
2011. máj. 19. 07:35
 7/15 anonim ***** válasza:
A fogyis kenyér szerintem akkor fogyis, ha nem eszed meg:(
2011. máj. 19. 07:38
 8/15 anonim ***** válasza:
Ömlesztett sajt FELEJTŐS!!!!
2011. máj. 19. 07:52
 9/15 A kérdező kommentje:
Akkor mit egyek a puffasztott rizs mellé? Májkrém zöldpaprikával jöhet?
2011. máj. 19. 07:59
 10/15 anonim ***** válasza:
Nézd, ehetsz kenyeret, de a legjobb sztem a teljes kiőrlésű. Én javasoltam, hogy hagyd el a kenyeret, de ebből a fajtából két-három szelet /toast szelet/ reggelire még hasznos is. Az a lényeg a fogyókúrának, hogy ne lakj jól. Egy nap többször /5x/ egyél kis adagokat. Csak reggelire egyél kenyeret. Sok folyadékot igyál, ami szénsavat és cukrot nem tartalmaz.
2011. máj. 19. 08:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!