Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi lenne a legjobb? Mit egyek...

Mi lenne a legjobb? Mit egyek kenyér helyett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egy hónapja fogyózok, leadtam 5 kilót, de most megakadtam, nem ment lejjebb a súlyom. Az okát szerencsére tudom, a kenyér miatt van. Próbáltam már diétás kenyeret is, de az sem segít abban, hogy ne stagnáljon a súlyom. Szerencsére, nem szedem vissza, mert mozgok folyamatosan, de még 5-öt le szeretnék adni, és még van rajtam felesleg. A kérdésemet azért írom ki, mert javaslatokat szeretnék kérni, mit egyek kenyér helyett. Biztos vannak személyes tapasztalatok, ezért szeretnélek titeket megkérni arra, hogy a kenyeret mivel helyettesíthetném?

2011. máj. 19. 06:56
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt a napi többszöri étkezést használom, csak most melóztam, és nem jutott időm rá, hogy egy időben egyek, gondolom, ezért is stagnál a súlyom, de főként a kenyér az oka.
2011. máj. 19. 08:19
 12/15 anonim ***** válasza:

Én fogyóm alatt is ugyanúgy ettem kenyeret meg zsömlét, néha péksütit. Vacsira általában kenyér volt - egy vékonyabb szelet - és mégis végig fogytam.

Én inkább a zsírégetésre helyeztem a hangsúlyt, szal minden nap minima fél óra futás, minimális zsiradék - leheletvékony margarin, sok alma, paprika, paradicsom.

Ugyanúgy ettem a banánt, a szőlőt, a vaníliás joghurtot, szal ch-s ételeket, egyedül tényleg csak a zsiradékot szorítottam minimálisra.

2011. máj. 19. 08:58
 13/15 anonim ***** válasza:

nem tudom miért, de én valahogy elhanyagoltam a kenyeret...alig eszem..nem is hiányzik...heti egy szelet kenyeret megeszek, akkor sokat mondtam...

én puffasztott rizst szoktam enni...arra teszem rá a dolgokat:)...én nem tudom miért, de nem hiányzik a kenyér, nem is kivánom...fura:D

22L

2011. máj. 19. 10:42
 14/15 anonim ***** válasza:
Májkrém is FELEJTŐS :D Jó hogy nem sorolod fel mindjárt az összes szemét kaját - se párizsit se virslit ne egyél hozzá mielőtt megkérdezed :) Magában edd vele a felvágottat, uborkával, paradicsommal.
2011. máj. 19. 13:01
 15/15 A kérdező kommentje:
Köszi a tanácsokat, újra beindult a fogyás, másfél kilóval lettem újfent kevesebb:-) Ezer hála
2011. máj. 22. 13:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!