Mi lenne a legjobb? Mit egyek kenyér helyett?
Sziasztok!
Egy hónapja fogyózok, leadtam 5 kilót, de most megakadtam, nem ment lejjebb a súlyom. Az okát szerencsére tudom, a kenyér miatt van. Próbáltam már diétás kenyeret is, de az sem segít abban, hogy ne stagnáljon a súlyom. Szerencsére, nem szedem vissza, mert mozgok folyamatosan, de még 5-öt le szeretnék adni, és még van rajtam felesleg. A kérdésemet azért írom ki, mert javaslatokat szeretnék kérni, mit egyek kenyér helyett. Biztos vannak személyes tapasztalatok, ezért szeretnélek titeket megkérni arra, hogy a kenyeret mivel helyettesíthetném?
Én fogyóm alatt is ugyanúgy ettem kenyeret meg zsömlét, néha péksütit. Vacsira általában kenyér volt - egy vékonyabb szelet - és mégis végig fogytam.
Én inkább a zsírégetésre helyeztem a hangsúlyt, szal minden nap minima fél óra futás, minimális zsiradék - leheletvékony margarin, sok alma, paprika, paradicsom.
Ugyanúgy ettem a banánt, a szőlőt, a vaníliás joghurtot, szal ch-s ételeket, egyedül tényleg csak a zsiradékot szorítottam minimálisra.
nem tudom miért, de én valahogy elhanyagoltam a kenyeret...alig eszem..nem is hiányzik...heti egy szelet kenyeret megeszek, akkor sokat mondtam...
én puffasztott rizst szoktam enni...arra teszem rá a dolgokat:)...én nem tudom miért, de nem hiányzik a kenyér, nem is kivánom...fura:D
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!