Kb jó étrendet követek?
Figyelt kérdés
A kalóriákat számolom és mindig a megengedett napi adag alatta tartom magam, arra lennék kiváncsi, hogy az ételek minősége és beviteli ideje jó e?
Nos reggelim általában 2 kicsi tk-s kenyér kefirrel és sonkával.
10óraim vagy egy tk kenyérből készólt szendvics vagy gyümölcs.
Ebédem a rendes itthoni kaja leves meg hús körettel vagy esetleg főzelék, de kerülöm a tésztát és a rizst. Ja és persze kenyeret nem eszek hozzá.
Uzsonnám joghurt.
Vacsorám rántotta salátával, vagy csak saláta magába felvágott ilyesmik.
Kenyeret csak délelőtt eszek.
Meg van egy dolog amit nem tudok ha tejet iszok azt mikor igyam?
2012. márc. 9. 18:40
1/2 anonim válasza:
Hát, talán én vacsora gyanánt már nem ennék rántottát, de amúgy szerintem teljesen jó. Jó, hogy nem iktattad ki a tejtermékeket, azok nagyon fontosak, és a zöldség is elég sok. Tejet nem tudom, mikor nem lehet inni, szerintem ne este.
2/2 A kérdező kommentje:
a rántottát zsiradék nélkül csinálom olyan mintha főtt tojás lenne mármint kalória szempontjából
2012. márc. 9. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!