Igaz, hogyha az edzés mellett nem követek annak megfelelő étrendet, akkor az időmet vesztegetem?
Valahogy így szeretnék kinézni:
Utána olvastam rengeteg oldalon az edzésnek, és mindenhol azt írják, hogy az edzés mellé mit tudom én milyen étrendet kell követni, meg hogy állandóan számolni kell a kalóriákat, stb, stb... Az az igazság, hogy én nagyon nem tudok ilyenekkel foglalkozni, mert szüleimmel élek, és az elég nagy luxus lenne, hogy nekem mindig külön kell vásárolni, külön kell főzni, stb... Egyébként azokat az ételeket esszük mint minden átlagos magyar család. Tényleg hozzá se fogjak így az edzéshez? 17/F
Nem, te nőni fogsz, csak a többiek zabálnak edzés mellé. Egy kicsit azér nem lehetne gondolkodni, mielőtt felteszel egy kérdést? Ha az autóra ráírják, hogy 98 as benzin kell bele, belehugyozol???
Kaja nélkül általános erőnövekedés lesz, de izomtömeg minimális. Ahogy ki akarsz nézni, arra étrend nélkül ne is számíts. Azon, hogy egy fél felsőtestet linkeltél, már meg sem lepődök az átlag mentalitás miatt. A guggolókeret meg mehet a méhtelepre.
elsőnek üzenem magyar kaja: káposztás tészta+almás sütemény+kóla
amúgy meg a kérdezőnek: az izmok fehérjékből állnak, ha nem viszel be fehérjét nem lesz izom, ennyi
és az előbb felsorolt kajákba nincs fehérje
Ami a LÉNYEG fiam:
Eheted te ezeket, lesz egy kis erőnövekedés, kevés izom is, de amit linkeltél, az kemény munka és kemény kajálás.
Én pl nagytételbe veszem a pulykacombot, 30kgot egyszerre, ez egy havi adag. Itt Békéscsabán a pipitérbe 450-500Ft/kg-ba jön ki, tehát igencsak tűrhető az ára. Jó, tökölni kell vele, és nem is színhús mert ott a csont benne de ha utána számolsz akkor is ez a legolcsóbb. Ha mondjuk hígítod, disznóval (900Ft/kg) akkor még meg sem unod. A rizs meg potya kaja, annál olcsóbb köretet nem találsz (még a kenyér is drágább) arról nem is beszélve, hogy egyiket se nagy művészet megcsinálni.
A technika egyszerű a húsnál: ujjnyi víz alá, letakarod, amikor megpuhult leveszed a fedőt és sütöd egy kicsit.
A rizst meg így csinálom: 1,5x annyi vizet teszek alá mint amennyi a rizs, fedetlenül 7 percig főzőm nagylángon (közbe kavarom) majd lefedem és kislángon még 8 percig. Ilyenkor elzárom, megkavarom egyszer lefedem, 10 percet otthagyom és ehető is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!