Igaz, hogyha az edzés mellett nem követek annak megfelelő étrendet, akkor az időmet vesztegetem?
Valahogy így szeretnék kinézni:
Utána olvastam rengeteg oldalon az edzésnek, és mindenhol azt írják, hogy az edzés mellé mit tudom én milyen étrendet kell követni, meg hogy állandóan számolni kell a kalóriákat, stb, stb... Az az igazság, hogy én nagyon nem tudok ilyenekkel foglalkozni, mert szüleimmel élek, és az elég nagy luxus lenne, hogy nekem mindig külön kell vásárolni, külön kell főzni, stb... Egyébként azokat az ételeket esszük mint minden átlagos magyar család. Tényleg hozzá se fogjak így az edzéshez? 17/F
Vagy izom + vagy zsír -, nincs mixelve.
62 kila, akkor napi fél kiló hús, fél kiló rizs, és mehet 2 turmix. Ez 140g fehérje, 350g ch. több mint a szükségleted, nőni kell. És ami fontos. Víz. Vedelj, napi 4 liter.
www.scoobysworkshop.com
Ezt az oldalt olvastam, és itt azt írja a csávó, hogy igenis lehet izmot növelni és zsírt leadni közben. Itt van konkrétan a link ehhez a cikkhez: [link]
Ennek megfelelően az oldalon található kalória kalkulátorral kiszámoltam, hogy mennyi kalória szükséges egy nap, és azt írta hogy 2500.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!