Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Letudok fogyni nyárra? Vagy...

Letudok fogyni nyárra? Vagy mondjak le a vacsorázásról?

Figyelt kérdés

175 cm vagyok és 70 kg.(az álom súlyom: 64)Kidolgoztam már egy edzés tervet(30 perc bicikli +20 perc Rubint Réka dvd)Nyárra szeretnék lefogyni. Ez lehetséges? Vagy a vacsorát is hagyjam abba?

Nem igazán szeretnék lemondani a vacsoráról,mivel Menzán étkezek így van amikor már éhesen érek haza.(Nem szoktam nagyon bezabálni vacsorára se .)

2012. márc. 7. 20:41
 1/3 anonim ***** válasza:
Vacsira valami könnyűt egyél. Héjában főtt krumpli, teljes kiőrlésű lisztből készült kenyér, savanyúsággal, light margarinnal, sovány párolt csirkemellel, mikor mivel, salátával, majonézzel. Ilyesmik.
2012. márc. 7. 20:56
 2/3 anonim ***** válasza:

a vacsora abbahagyás hülyeség... lásd

[link]

6 hét alatt meglehet bőven csinálni : lásd bodybuilder.hu alapismeretek,

ha betartod és edzel is mellé simán megvan, mondjuk én 1 óra bringát ajánlanék, kiszámolt étrendet, mellé 4-5 torna és ugyan ennyi bringa, sok sikert ha elolvasod amiket mondtam akkor nem lesz para

2012. márc. 15. 08:36
 3/3 anonim ***** válasza:
Én olyat is hallottam, hogy valaki rengeteget vacsizott, és keveset evett a nap folyamán, ezzel fogyott egy csomót. Természetesen ez alkattól is függ. De én azt mondom, ha fogyni akarsz, mérd meg mennyi kalória van az általad elfogyasztott ételben, és tűzd ki a célt, mennyi kalóriát egyél egy nap. Valaki ezzel 80 kilót fogyott, kevesebb mint 3 év alatt.
2012. márc. 15. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!