Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok? Lent a...

Miért nem fogyok? Lent a többi Help

Figyelt kérdés
kb 1hónapja életmódot váltottam,kalóriát nemszámolok,de mindenből sokal kevesebbet eszem mint eddig,és tz kenyér meg hasonloak.sok gyülölcs,emellett csoki nagyon néha csak,átalában heti 3x eszem egy kicsi kekszet,amiben alig van töltelék.sokat mozgok,biciklizem napi 45percet kb,és heti 2x tesi,ekkor csak ez,nincs bicikli.mit csinálok rosszul? kalóriát nemtudnám számolni:S ez lehet a gond? pedig nagyon keveset eszem és emellett sok viz+zsirégető teát is iszom
2012. márc. 7. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
A bicikli nem a legjobb mozgás, inkább kocogj vagy fuss, vagy tornázz otthon. A kis édességtől nem hízol, de számolni kellene a kalóriákat, mert lehet, hogy neked kis adagnak tűnik, de milliónyi kalória van benne... Miért nem tudnád amúgy számolni? Csak egy kalóriatáblázat kell, számológép és egy konyhai mérleg.
2012. márc. 7. 18:17
 2/5 anonim ***** válasza:
en csak KB re szamolok de mindig meg ha nagy szamokat is mondok 1200 alatt maradok...nem szandekosan berogzodes pedig tudom hogy 1500at kene bevinnem mert pluszban edzek is es akkor az 1200 az csak nagyjaboli beloves neha lehet h 1200 at szamolok es csak 900at ettem... szoval nem mindegy h megeszel egy kekszet amie nincs toltelek esazt mondod hogy 50 kcal amikor lehet hogy 100 kcal is meg van benne... ha erted mire gondolok
2012. márc. 7. 19:33
 3/5 A kérdező kommentje:
értem,köszi szépen,akkor kötelező számolni?
2012. márc. 7. 20:31
 4/5 anonim ***** válasza:
hatásos a számolás, mert így tudod mennyit fogysz. Én ki is számoltam, hogy mennyit használok el, és mennyit eszek és heti 0,5 kg-ot fogytam, annyit, amennyit számoltam.
2012. márc. 8. 14:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszin szépen,és mennyi kalória kellene nekem?
2012. márc. 8. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!