Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem fogyok?

Miért nem fogyok?

Figyelt kérdés
Nem eszek sokat, sőt néha túl keveset. Szinte nem is eszek édességet, ha mégis étcsokit és keveset, kenyérből csak teljeskiőrlésűt,yoghurtot, zabpelyhet, húsból csak szárnyasokat. Amikor tudok tornázok és mégsem fogyok:( mi lehet a baj ?
2012. márc. 3. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:
Mert nem eszel eleget.
2012. márc. 3. 17:26
 2/3 anonim ***** válasza:

Amiket írtál nagyon jó, valószinüleg egészségesen táplálkozol. De ahhoz hogy diétának nevezzük kevés, hiányzik belőle a rendszer és a pontosság.

Minden nap 5ször kéne enni és előre kiszámolni hogy az hány kalória mennyi fehérje/zsír/szénhidrát lesz (mindig ugyanannyi legyen). Ha nem eszel stabilan és rendszeresen ugyanannyit a tested nem áll rá arra a ritmusra amire kéne neki. és ha nem számolod a dolgokat akkor fokozottan megvan a kockázata annak hogy valami olyasmit egyél amiről nem is tudod hogy sok cukrot tartalmaz vagy nagyon kalóriadús. A tk kenyér meg a zabpehely jó szénhidrátforrás, de a diéta az alacsony szénhidrátbevitelen alapul. A jó kajákból is csak kimérten szabad enni.

Nem írtál le túlsok mindent pl hogy milyen rég kezdted és leállt e a fogyás vagy el sem indult, hány kiló vagy mennyit akarsz leadni, ezek alapján tudnék még okoskodni ,mert sok a hibalehetőség. De ha semmilyen hibát nem találunk akkor lehet gyanakodni valami pajzsmirigy rosszulműködésre vagy ilyesmire. De erre azért kis esélyt látok.

2012. márc. 3. 17:37
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a választ! :)

általában napi 4x eszek, reggel szendvicset szoktam enni, a suliban szintén szendvics és/vagy gyümölcs. du. 3 körül ebéd, ott is figyelek, hogy egészségesebb legyen, pl zöldség köretnek, ha főzelék akkor kevesebb és csak tk kenyér. vacsira joghurtot szoktam, salátát vagy müzlit(az egészséges fajtát, nem a cukrozott izéket!)

166cm/55kg vagyok, és 5kg-t fogytam szeptember óta, de még pár kg lemehetne.

2012. márc. 4. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!