Miért nem fogyok?
Amiket írtál nagyon jó, valószinüleg egészségesen táplálkozol. De ahhoz hogy diétának nevezzük kevés, hiányzik belőle a rendszer és a pontosság.
Minden nap 5ször kéne enni és előre kiszámolni hogy az hány kalória mennyi fehérje/zsír/szénhidrát lesz (mindig ugyanannyi legyen). Ha nem eszel stabilan és rendszeresen ugyanannyit a tested nem áll rá arra a ritmusra amire kéne neki. és ha nem számolod a dolgokat akkor fokozottan megvan a kockázata annak hogy valami olyasmit egyél amiről nem is tudod hogy sok cukrot tartalmaz vagy nagyon kalóriadús. A tk kenyér meg a zabpehely jó szénhidrátforrás, de a diéta az alacsony szénhidrátbevitelen alapul. A jó kajákból is csak kimérten szabad enni.
Nem írtál le túlsok mindent pl hogy milyen rég kezdted és leállt e a fogyás vagy el sem indult, hány kiló vagy mennyit akarsz leadni, ezek alapján tudnék még okoskodni ,mert sok a hibalehetőség. De ha semmilyen hibát nem találunk akkor lehet gyanakodni valami pajzsmirigy rosszulműködésre vagy ilyesmire. De erre azért kis esélyt látok.
Köszönöm szépen a választ! :)
általában napi 4x eszek, reggel szendvicset szoktam enni, a suliban szintén szendvics és/vagy gyümölcs. du. 3 körül ebéd, ott is figyelek, hogy egészségesebb legyen, pl zöldség köretnek, ha főzelék akkor kevesebb és csak tk kenyér. vacsira joghurtot szoktam, salátát vagy müzlit(az egészséges fajtát, nem a cukrozott izéket!)
166cm/55kg vagyok, és 5kg-t fogytam szeptember óta, de még pár kg lemehetne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!