Alig eszek, miért nem fogyok?
Elmondom mit csinálok: Régebben ettem kenyeret, édességet, kicsit túl sokat is, nem igazán mozogtam, és hát nem voltam "világszép nádszálkisasszony"
Az utóbbi két-három hónapban egyáltalán nem eszek kenyeret, édességet is csak nagyon ritkán, és nagyon minimálisat, sok gyümölcsöt eszem (főleg csak azt), és egyébként nagyon nem egészségesen élek, mert:
Általában reggelire gyógyszer "eszem" aztán elszívok egy cigit, nagyritkán eszem egy almát/ egy abonettet és olyan fél három-négy körül eszek ebédet. Abból is keveset, és általában kihányom utána... Aztán még a nap folyamán eszem egy kis gyümölcsöt, vagy egy natúrjoghurtot stb.
Tudom, hogy baromi egészségtelen, amit csinálok, nem is azt kérném, hogy ezért feddőzzetek velem! Engem csak az érdekelne, hogy sokkal-sokkal kevesebbet eszem miért nem fogyok mégsem?? (Fogytam hat kilót, aztán megálltam, és most ugyanott vagyok)
Magasságod? Súlyod?
Azt azért tudod, hogy ez bulimia?!
azért nem fogysz, mert nem eszel. ez a kulcs. enni kell, minőségi ételeket, és mozogni. persze aki meg se mozdítja a fenekét és mellette éhezteti a szervezetét, az nem csoda, hogy egy paca marad. akaraterő nulla - a koplalás ugyanis nem akaraterőt igényel, hanem felfogásbeli nehézségeket.
gratulálok. amúgy az mi a csudát jelent, hogy "feddőzni valakivel"?
Köszi a válaszoka!
Sajnos de, van még miből fogyni. És többet is mozgok, mint előtte.
179/84 <- sajnos ezek a paraméterek.
most tényleg? kitörölték a válaszom, mert beírtam, hogy mekkora hülyeséget írnak többen, hogy azért nem fogy mert nem eszik?
szép. ja akkor biztos igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!