Miért akkor fogyok, amikor sokat eszek?
Amikor meghíztam 120 kilóra, napi kb 1600 kcal-t ettem. Na ekkor elborult az agyam, a háziorvosom beutalt a kórházba, 1 hétig bent feküdtem, mindenre kivizsgáltak, az égvilágon semmilyen egészségügyi problémám nincs.
Több, mint 1 éve váltottam életmódot. Havi 1,5-max 2 kg-t fogytam. Pedig napi max 1300 kcal-t eszek és heti min 3x biciklizek 40 percet.
Az utóbbi 2-3 hónapban viszont kicsit kivagyok idegilek és lelkileg, megeszek kb 1600 kcal-t (amibe benne van naponta egy kis csoki is..) és heti kb 2-3x biciklizek. Azóta viszont havi 2,5 kg lemegy.
Ez most akkor hogy van? Tényleg nem értem. Szerintem elég tájékozott vagyok, tehát tudok mindent elméletileg a fogyásról. Ezek alapján se tudom megérteni..
És akkor miért most fogyok, miért híztam meg 120 kilóra?
Az a stressz az olyan.. Heti 1-2x stresszelek lefekvés előtt.. Nagyon nyugodt ember vagyok, tehát nekem az is említésre méltó stressz. Régen pedig még többet stresszeltem (amikor meghíztam)
Lehet hogy aki ki van idegileg az több gyomorsavat termel.
Csak valami ilyen oka lehet, nem?
"mivel tök totál véletlenül megtaláltad az optimális kalóriamennyiséget"
mint én is írtam, ha többet eszel, gyorsulhat az anyagcseréd. a szervezet nem olyan mint egy gép, hogy 100-on fogyazt x litert. ba kevesebbet adsz neki kevesebbet fog igényelni, kisebb lesz a teljesítménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!