Miért nem fogyok?
Figyelt kérdés
Kb egy hónapja egyáltalán nem eszek kenyeret, de azelőtt is odafigyeltem, hogy ne egyek zsíros ételeket meg túl sok édességet, de sajnos az utóbbiról nagyon nehéz lemondanom. Ezek mellett heti hatszor tornázom Rubint Réka meg Biró Ica videóira. Nem értem mért nem tudok fogyni... 152 cm a magasságom vagy inkább alacsonyságom és ez mellé 50 kilós vagyok, legalább 3 kilótól szeretnék megszabadulni. Valaki tud segíteni?2012. márc. 1. 12:23
1/2 anonim válasza:
Szia.
Sajnos az édességről teljesen le kell mondanod és értelem szerűen a kólárol is. Esetleg étrendet tudsz nézni a www.bodybuilder.hu ha jól tudom van fogyókúrás étrend nem is kevés.
Sok sikert.
2/2 A kérdező kommentje:
köszi :)
2012. márc. 1. 17:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!