Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mostmár cseszhetem az egészet?

Mostmár cseszhetem az egészet?

Figyelt kérdés

1700 kalóriával kezdtem a diétát, ezt fokozatosan csökkentettem.

Összesen 14 kg ment le tavaly óta.

Most 1250-1350 körül eszek, de már régóta stagnál a súlyom.

Ennél kevesebbet már nem tudok enni, és fölöslegesen szenvedek mert nem fogyok.

Ha normál mennyiséget ennék (1600 kcal mondjuk), akkor már híznék is?

2012. márc. 7. 13:52
 1/4 anonim ***** válasza:

Ha mozogsz, nyugodtan ehetsz 1600-ot is akár! És akkor legalább szépen feszesedsz, izmosodsz, de hízni nem fogsz!

Ha nem mozogsz, akkor cseszheted!

2012. márc. 7. 14:31
 2/4 anonim ***** válasza:

Tartósan csak mozgással lehet fogyni!!!

Amit csak az étel megvonásával lefogysz annak a dupláját szeded vissza amikor elkezdesz normálisan enni. Ezt hívják "jojó effektusnak"!

A szálkásításról nem is beszélve.

2012. márc. 7. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Az előttem szólónak igaza van, + ne koplalj, inkább másmilyen ételeket egyél, pl. édesség helyett gyümölcs, napraforgóolaj helyett olívaolaj stb. Egyél normális mennyiségben amennyit jólesik, csak egészségesebb ételeket.
2012. márc. 7. 14:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem cseszheted, csak mivel gondolom nem mozogsz, így nem fog tovább haladni...ennyi. Egy ideig lehet csak fogyni mozgás nélkül. Heti 5x elégetnél 1000kcal-t az egy héten már 5000, arról nem is beszélve, hogy az anyagcseréd sokkal jobban felpörögne és több kalóriát használnál fel. Kb 9000kcal egy kiló zsír, így ha mozognál akkor haladhatnál tovább heti 0,5-1kg-al.
2012. márc. 7. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!