Ha az ember egésségtelen dolgokbol szedi ossze a napi kcaloria szukségkletét (najo nem az egészet) akkor egy ido utàn elhizik?
Figyelt kérdés
2010. szept. 13. 20:48
1/3 A kérdező kommentje:
pl csoki chips...
2010. szept. 13. 20:54
2/3 anonim válasza:
A fogyókúrám első egy hónapjában nem volt valami tudatos a táplálkozásom, chipset, pékárut és colat leszámítva mindent fogyasztottam (főleg szénhidrátot) ugyanakkor napi szinten sportoltam. Én ugyan fogytam ettől, de szerintem hosszú távon ez nem jó. Most is eszek szénhidrátot, de kevesebbet. Sokkal több fehérjét eszek. Sok halat, tojást és gyümölcsöket eszek, ezenkívül rászoktam a salátákra is, amiket korábban ki nem állhattam, de most már nagyon gyakran ilyeneket fogyasztok köretnek a hús mellé és nem sültkrumplit. Szóval ehetsz chipset, meg csokit, de csak módjával és persze ne mindennap. Ha neked 2000 kcal-ra van szükséged egy nap, az nem jelenti azt, hogy ezt a 2000 kcal-t csupa szénhidrátból kell álljon. Legyen benne fehérje is és este lehetőleg ne egyél már édességet.
3/3 anonim válasza:
Nem hízik el, hiszen nem fogyaszt túl sok kalóriát.
Csak éppen rövid idő után hullani kezd a haja, vérzik az ínye, fáradékony lesz, stb. a vitaminhiány miatt.
Szerintem azért kiemelten fontos, hogy a fogyókúrás étrend egészséges, vitamindús ételekből álljon, mert mivel kevesebbet eszel, nyilván kevesebb vitamin, rost, stb. jut be a szervezetedbe, pedig az fontos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!