Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valamennyivel laposabbnak fog...

Valamennyivel laposabbnak fog tűnni a hasam, vagy felejtsem el az egészet?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy baromira egészségtelen, amit szeretnék csinálni, de fontos esemény lesz 2 nap múlva(amit csak most tudtam meg..)Ha ma nem eszek semmit+elmegyek konditerembe 1,5 órát, aztán pedig este, itthon egy órás kardió edzést csinálok, amivel sok kalóriát lehet elégetni, holnap pedig eszek valamit, de csak egy kis zöldséget+gyümölcsöt délben(kb. 200 kcalt), valamint mozognék reggel egy órát(kardió)+elmennék délután holnap is konditerembe+este fél órát szobabicikliznék, csütörtök reggelre valamennyivel laposabb lenne a hasam, vagy csak vizet+izmot veszítenék, és nem tűnne laposabbnak a hasam?Ja és az sem baj, ha utána hízok, vállalom a következményeit, mert tényleg fontos lenne, hogy egy kicsit laposabbnak tűnjön a hasam. Viszont, ha tényleg egy centivel sem lesz laposabb, akkor nem csinálom meg, továbbra is folytatom a jól bevált életmódváltásomat.:)
2011. máj. 24. 06:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Laposabb lesz, mert beesik, ha üres. Legalábbis így szokott lenni nálam. Viszont, tipp: már attól sokkal laposabb lesz, ha ma nem eszel szénhidrátot (semennyit), más egyebet lehet, holnap meg csak gyümi+zöldség. És ne akarj ennyit mozogni szerintem, mert csak kikészülsz, szédülni fogsz, és bármi is ez az esemény, semmit nem fogsz belőle élvezni, mert a fáradtságtól nem bírsz majd létezni rajt:) kockásra úgyse gyúrod ki a hasad 2 nap alatt, inkább az étkezésre figyelj. Mozgás után pedig egyél fehérjét, pl csirke.
2011. máj. 24. 07:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Szénhidrát alatt ilyen kenyér, abonett, tészta stb. dolgokat értettem. Első voltam.
2011. máj. 24. 07:02
 3/6 anonim ***** válasza:

igaza van az előzőnek. azért fog kisebbnek tűnni, mert kiürül belőle a kaja, és ha nem eszel szénhidrátot, akkor eleve kevesebb vizet köt meg a szervezeted, így kevésbé tűnik "felpuffadtnak": tényleg nem egészséges, viszont ha ennyire szeretnéd, akkor tarts 2 zöldség-gyümölcs napot (igen, a gyümi is ch, szóval óvatosan, inkább alma, eper legyen), igyál sok vizet, vagy cukrozatlan teát. mozgással kapcsban: felesleges ennyit vállalnod, mert az eredményben nem sokat fog számítani, ráadásul a maradék energiádat is ilyenre használod fel.

nem tudom, hogy mi lesz csütörtökön, de én személy szerint nem csinálnám ezt, inkább ne legyen lapos hasam, de ha tényleg fontos esemény, amit meg kell élni (randi, színház, stb), akkor számomra fontosabb mindennél, hogy élvezzem, márpedig ha ezt csinálnám, amit te, akkor biztos nem tudnám kiélvezni a pillanatot a haskorgásomtól

2011. máj. 24. 07:13
 4/6 anonim ***** válasza:
alakformáló fehérnemű? drága, de hatásos...
2011. máj. 24. 14:34
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Egyébként meghívtak nyaralni 2 napra, és bikiniben kell lennem, úgyhogy a fehérneművel nem tudom megoldani.

2011. máj. 24. 16:12
 6/6 A kérdező kommentje:
Vagyis hát nem kell, mert nyilván nem muszáj fürdenem, de szeretnék.
2011. máj. 24. 16:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!