Valamennyivel laposabbnak fog tűnni a hasam, vagy felejtsem el az egészet?
igaza van az előzőnek. azért fog kisebbnek tűnni, mert kiürül belőle a kaja, és ha nem eszel szénhidrátot, akkor eleve kevesebb vizet köt meg a szervezeted, így kevésbé tűnik "felpuffadtnak": tényleg nem egészséges, viszont ha ennyire szeretnéd, akkor tarts 2 zöldség-gyümölcs napot (igen, a gyümi is ch, szóval óvatosan, inkább alma, eper legyen), igyál sok vizet, vagy cukrozatlan teát. mozgással kapcsban: felesleges ennyit vállalnod, mert az eredményben nem sokat fog számítani, ráadásul a maradék energiádat is ilyenre használod fel.
nem tudom, hogy mi lesz csütörtökön, de én személy szerint nem csinálnám ezt, inkább ne legyen lapos hasam, de ha tényleg fontos esemény, amit meg kell élni (randi, színház, stb), akkor számomra fontosabb mindennél, hogy élvezzem, márpedig ha ezt csinálnám, amit te, akkor biztos nem tudnám kiélvezni a pillanatot a haskorgásomtól
Köszönöm a válaszokat.:)
Egyébként meghívtak nyaralni 2 napra, és bikiniben kell lennem, úgyhogy a fehérneművel nem tudom megoldani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!