Ha a fogyókúrás por (tejjel elkészíthető) előírt mennyiség felét teszem a tejbe, ugyan úgy használ mintha a teljes egészet tenném bele?
Nem spórolás miatt kérdezem, mert a 2 heti mennyiséget előre megvettem már. Ha az előírt mennyiséget - 4 kanál- teszem bele, nem ízlik... ha a felét akkor nagyon finom kakaós íze van. így is ugyanolyan hatékony lesz a diéta, mintha az egészet tenném bele?
Nem kérek kommenteket, hogy hű, ez nem egészséges, meg bla bla, meg nem fogok lefogyni vele. Már csináltam ezt a diétát, 2 hét alatt fogytam 5 kilót ami nem jött vissza. Akkor más ízt vettem, és akkor finom volt az előírt mennyiséggel kevert tej, most viszont nagyon édesnek érzem úgy.
köszönöm
Azért nem mindegy milyen por.Gondolom nem véletlenül nem írtad a nevét.A nőknek árul fogyi porok 99%ban tömény cukor,minimális fehérjével.
Én nem a ráírt adagot kell nézni,hanem kiszámolod a napi fehérje beviteled és a hiányt pótolod fehérje turmixal.
Diéta alatt meg az a minimum,hogy vízzel kell inni,úgy kevésbé édes és sűrű.
Egy protein turmix kifejezetten egészséges,diéta alatt szinte nélkülözhetetlen.Azért nézd meg a szénhidrát tartalmát 1 adagnak és ha több,mint 3gramm,akkor ajándékozd el egy testépítőnek.
Nem, nem ugyanolyan, hiszen csak a felét tetted bele. Akkor lenne ugyanolyan, ha a 4 kanál mennyiséget dupla adag tejbe tennéd. Csak akkor annyival több kalória ugye.
Nem tudom, milyen por, de feltételezem, hogy azért kell, hogy telítsen. Ha a felét iszod, csak félig telít, mintha fél adag kaját ennél, és előbb megéhezel.
én egy előírt mennyiségű tejbe tettem fele mennyiségű port.
Azt irja, hogy szénhidráttartalom: 29g, fehérje 26g.
Ez az arány tömegnöveléshez ideális.Csak összehasonlítás képen,amit én iszom diétához.
1 adag fehérje tartalma 22g,ch tartalom 3g.
A diéta a ch csökkentésről szól,de lehet,hogy ezzel most újat mondtam neked:).
Tehát diéta alatt nem tömegnövelő turmixot kell inni:D.
ezt a fajtát már próbáltam, fogytam tőle és nem szedtem vissza, ezért iszom újra.
sajnos a nevét nem írhatom le, mert törlik a kérdésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!