Milyen egészséges, könnyű, hideg, gyorsan elkészíthető ételeket, turmixokat, leveseket ismertek? (bővebben lennt)
az étkezéssel van elsősorban gondom ,mivel suliból kb fél 5re érek haza,és nem tudok sehol ebédelni,max szendvicset...
olyan "fogyókúrás",de legfőkébb egészséges ételeket szeretnék enni amiket suliba tudok magamnak csomagolni.
pl. reggeli : puffasztott rizs,pici sajtkrémmel,aztán ananászturmix , ebédre sütőtökpüré,valamint borsós barnarizs.
ilyenekre gondoltam. pl.csak semmi más nem jut eszembe, leves kéne még ,viszont nem nagyon találtam fogyókúrás levest.
ha valakinek esetleg van még ötlete,tippje v bármi hasznos hozzászólása ,azt szívesen olvasom :)
hát én szoktam olyat, hogy paprika apró kockára vágva, bele sovány sonka szintén kockára vágva, rá zöldfűszerek, és joghurt (mondjuk az suliba nem biztos h a legjobb..), meg gyümiket is összevághatsz, és dobozból megeszed (arra is mehet joghurt meg egy kis műzli). Levesnek meg minden olyan jó, amiben nincs tészta, és tejszín. Az egész szinte nulla kalória. Zöldségleves a legjobb. Tejszín és tejföl helyett a levesbe is mehet joghurt, és akkor valami brokkoli krémleves vagy ilyesmi szerintem teljesen jó. Keressgélj recepteket.
És salátákat minden mennyiségben csinálhatsz, jól meg is tudod enni suliban. Vágj bele grillezett csirkehusit mondjuk. Meg vihetsz akár zabkását is, fahéjjas almás, kókuszos banános, ami tetszik. (banánt néha nyugodtan ehetsz). Azt is mondják, ha a reggelt egy banánnal és 1 pohár vízzel kezded, az beindítja az emésztést.
Ha eszembejut vmi még írok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!