Hogyan lehet lapos hasam? Mi a lapos has titka?
Figyelt kérdés
Ez aztán a hosszú link! :D Na mind1..ez nem az én hasam, de kb nekem is ilyen van. Ezt le szeretném faragni, de máshonnan nem nagyon szeretnék fogyni. Félek, hogy az a kis mellem is lemegy, ami van :D
Még talán ez is hasonlít...legalábbis a hasi része, a többi vékonyabb nekem.
Vali tudna segíteni???
Hogyan faraghatnám le?
2012. márc. 4. 23:04
1/4 anonim válasza:
Én is már kérdeztem, de nekem mindenki a szálkásító diétát javasolta, de az mondjuk nekem, mint vegának nem jó, mert szinte csak húsokat kell enni, másrészt azoknak való, akik testépítők akarnak lenni, mert az az izmokat növeszti. Szóval ennyit tudok segíteni.
2/4 *gin* válasza:
kiskegyed :D
NINCS helyi zsírégetés! pár felüléstől senkinek nem lesz lapos hasa, ezt most elárulom...
kérdező, neked ezt a linket javasolnám: [link]
3/4 anonim válasza:
88%-os, köszi ezt a linket, ezentúl gyakran fogom látogatni ezt az oldalt! Remélem segít a testformálásban :)
4/4 anonim válasza:
A kiskegyedben egy dagadt reménytelen nő írja ezeket a cikkeket ez meggyőződésem...reménykedik hogy valamelyik hülyeség működik de nem fog, báár a 88% os linkjét csak régebben néztem úgy emlékszem eléggé hiteles forrás, vagy bodybuilder.hu ALAPISMERETEK vagy tesztoszteron.hu amiket még ajánlok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!