Hogyan legyen szep, lapos hasam 1 het alatt?
Figyelt kérdés
160 cm 59 kg vagyok hasban es csipoben eleg eros,velemenyem szerint ez tiszta zsir,soha nem voltam vekonyka,mindig volt felesleg a hasamon,a csipomnel a farmer es a felso kozott a haj mindig kibuggyant..meg egyszer sem fogyokuraztam,meg mondom oszinten,most sem szeretnek,de lapos hasat,akar ,,kiallo csipocsontokat,, annal inkabb,kerlek titeket barmilyen kemeny is,de valami tervvel segitsetek,amivel 1 het alatt kb 3 kg ot le tudok adni derektajrol (amint emlitettem has,csipo) koszonom2012. jan. 15. 19:03
1/7 anonim válasza:
1 hét alatt ne akarj lefogyni 3 kg-! Mert nem egészséges!
3/7 anonim válasza:
Le lehet adni egy hét alatt 3kg-ot, de utána 2nap alatt vissza is fog épülni. Ha tényleg komolyan gondolod neki kell állnod edzeni és átalakítani az étrendedet, különben csak jojózni fog a testsúlyod.
4/7 anonim válasza:
kevesebbet egyél vmi fontos alkalom?
5/7 anonim válasza:
cöh, a fogyókúra nem olyan dolog amit egyszer mindenkinek el kell kezdenie..
a zsír pedig nem olyan dolog, ami hetek alatt csak úgy le/fel pattog az emberen. itt életmódokról van szó, ha fogyni akarsz életvitelszerűen kell kevesebbet enned, egészségesebben, többet mozogni stb.
6/7 anonim válasza:
egy hét alatt nem fogsz tudni leadni 3 kilót! nagyon egészségtelen. heti 3 edzés, járj aerobicozni. legalább 2 liter vizet igyál meg egy nap. ne egyél zsíros kajákat, kerüld a chipset, csokit. és amúgy ha méregtelenítő teát iszol, már azzal elősegítheted a fogyást. (1-2 kilóval).
7/7 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, cohos pajtasnak uzenem anyad megtanithatna egy mondatot normalisan elkezdeni coh
2012. ápr. 10. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!