Ha 2 órát biciklizek egy nap, akkor azt kétfelé osszam, vagy biciklizzem egybe?
Tömegnöveléshez elvileg kevés ismétlésszámú és nagy intenzitású mozgás kell, vagyis neked gyorsan kell tekerned kisebb ellenállással szemben.
Ez az elmélet, ami vagy műkszik, vagy nem :X
Ez intezniztásfüggő.
A legjobb, ha úgy tekersz, hogy mindig előtte két órával ettél maximum és minimum.
Tehát kb pont két órával kaja után. Éhgyomorra.
A végére már korogni fog a gyomrod, de edzés után nyújtás, és szénhidrát és fehérjedús kaja követkzzen, pl tésztaféle, rá két órára mehet a megszokott diétás étel. Persze jó ha a tésztaféle edzés után is diétás. :-)
A pulzusod 110-130 között legyen, egyenletesen tartva a tempót. A lábad nem fog vastagodni, vagy ha izmosodik a zsírvesztés hatására is vékonyabb lesz, mindamellett hogy izmos és formás.
Az utolsó mondja jól, bár én annyival egészíteném ki, hogyinkább válassza szét, és tratson pihit, így nem izomból fog bontani (talán...). És edzés után, én zabpelyhet javaslok! Én imádom:) Ezért edzek, hogy megehessem :D
Én így eszem:
- 2dl sovány tej
- 5 dkg zabpehely
- 5 édesítő
- pici vanilia (nem vaniliáscukor, hanem vanilia rúdból kikapart!)
Ez így mennyei!!! Én előző este elkészítem, így másnapra atomra megdagad, és jó nagy adag lesz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!