Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ha 2 órát biciklizek egy nap,...

Ha 2 órát biciklizek egy nap, akkor azt kétfelé osszam, vagy biciklizzem egybe?

Figyelt kérdés
a válaszokat előre is köszönöm:P:D
2009. jún. 8. 20:15
 1/6 A kérdező kommentje:
és milyen tempóban kell tekerni ahhoz, hogy vékonyodjon, ne izmosodjon a lábam? szal h ne legyen túl vastag?
2009. jún. 8. 20:29
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tökmindegy...
2009. jún. 8. 20:32
 3/6 anonim ***** válasza:
96%

Tömegnöveléshez elvileg kevés ismétlésszámú és nagy intenzitású mozgás kell, vagyis neked gyorsan kell tekerned kisebb ellenállással szemben.

Ez az elmélet, ami vagy műkszik, vagy nem :X

2009. jún. 8. 20:34
 4/6 anonim ***** válasza:
Másfél óra is elég, de az lehetőleg egyben legyen. Két órától nekem szétmenne a hátsó felem :D
2009. jún. 8. 22:18
 5/6 Krisz85 ***** válasza:

Ez intezniztásfüggő.

A legjobb, ha úgy tekersz, hogy mindig előtte két órával ettél maximum és minimum.

Tehát kb pont két órával kaja után. Éhgyomorra.

A végére már korogni fog a gyomrod, de edzés után nyújtás, és szénhidrát és fehérjedús kaja követkzzen, pl tésztaféle, rá két órára mehet a megszokott diétás étel. Persze jó ha a tésztaféle edzés után is diétás. :-)

A pulzusod 110-130 között legyen, egyenletesen tartva a tempót. A lábad nem fog vastagodni, vagy ha izmosodik a zsírvesztés hatására is vékonyabb lesz, mindamellett hogy izmos és formás.

2009. jún. 8. 23:11
 6/6 anonim ***** válasza:
90%

Az utolsó mondja jól, bár én annyival egészíteném ki, hogyinkább válassza szét, és tratson pihit, így nem izomból fog bontani (talán...). És edzés után, én zabpelyhet javaslok! Én imádom:) Ezért edzek, hogy megehessem :D

Én így eszem:

- 2dl sovány tej

- 5 dkg zabpehely

- 5 édesítő

- pici vanilia (nem vaniliáscukor, hanem vanilia rúdból kikapart!)

Ez így mennyei!!! Én előző este elkészítem, így másnapra atomra megdagad, és jó nagy adag lesz! :)

2009. jún. 9. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!