Pulzusmérőt szeretnék venni futáshoz. Akinek van, milyet használ és mennyire jó, mennyire pontos?
Szia!
Nekem Nike Imara HM-em van, nagyon szeretem, mert olyan nőcis.:D:D Adtak hozzá egy pántot, amit a mellkasodra kell tenni, ez küldi a jeleket az órába. Mindenfélét be tudsz rajta állítani (testsúly, kor), amiből aztán számolgat össze-vissza (max. és min. pulzus, stb.). Azt nem tudom, hogy mennyire pontos, de nagyon hasznos kis szerkezet, én futáshoz és aerobic-hoz szoktam használni. ez Nike-s, a többi nem tudom milyen, és ne is kérdezd, mert én nagyon elfogult vagyok a Nike-val szemben.:D:D
Szia!
Nem én vagyok a kérdező, de engem is érdekel a pulzusmérő, most szeretnék venni. Meg tudnád mondani h amit te használsz, mennyibe kerül?:)
köszi és bocsi az offért.
Szia!
Hát, nem tudom, hogy lehet-e még kapni, én még valamikor télen vettem (vagy ősszel? nem is tudom). Én egyébként 34 ezerért vettem, és többi, ami hasonló ehhez és Nike is ilyen árban van, vagy ennél olcsóbb, mert azt hiszem, ez még akkor új volt, meg ez már valami magasabb kategória ugye, mert többet tud.:S
Szia!
Polar pulzusmérőt használok melkaspánttal, a WearLinkes az már elég tuti, hiszen nem zavarja be a magasfeszültség a mellkaspántot, mivel 2,4 Ghz kódolt jeladással üzemel. Emelett szoftveresen kiértéklhető, grafikusan megjeleníthető a pulzus, idő, táv stb,
Sőt megjegyzi az edzésket ha feltöltöd az órát edzésprogrammal, ami persze csak opció, vannak edzők akik ezzel dolgoznak. Amúgy a pontossága igencsak jó, EKG pontosságú pulzusmérést tesz lehetővé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!