Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen órát futáshoz?

Milyen órát futáshoz?

Figyelt kérdés

Órát szeretnék venni futáshoz és őt néztem eddig:

[link]

Most nem tudom jól értelmezem-e ezért kérdezek. ez az óra méri a megtett távolságot??? Nekem ez lenne a lényeg,hogy méri e a lefutott távolságot. Előre is köszönöm a válaszokat:))

2011. aug. 9. 17:20
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem biztos. 36.000 Ft-ért még beszélnie is kéne...
2011. aug. 9. 17:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát sajnos olyan árak vannak,hogy ez egy olcsóbb kiadás is....
2011. aug. 9. 17:26
 3/5 bix ***** válasza:

polar órák jók nagyon nekem is az van, bár egy olcsóbb verzió...

a g1-es változata tudja a gps-t is, amit linkeltél sajnos nem.

[link]

ez még húzósabb egy 20-assal...

nem sok óra van ami tudja a gpst egyébként, a suuto t4 se lenne rossz de az is 54 körül mozog...

mondjuk egy jó futócipő se olcsó mulatság, és ezt kicsit tovább lehet használni.

egyébként a táv minek kell?

2011. aug. 9. 17:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Kíváncsiságból:) De megrendeltem a zergéről ezt az órát:)
2011. aug. 9. 18:07
 5/5 bix ***** válasza:

használd egészséggel:) frankó cucc csalódni nehéz lesz benne, arra figyelj hogy állítsd be rendesen az összes adatot amit kell. benne van minden a könyvében, anélkül nem igazán ér semmit:)

nekem rs100 van textil pánttal, nagyon tuti, megérte az összes forintot amibe került ez fix.

2011. aug. 9. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!