Mit csinálhatok most? Nagyon bezabáltam.
Ettem reggel egy szelet tortát(400 kcal)
egy tojást paprikával(100 kcal)
túrót(100 kcal)
paradicsomlevest(200 kcal)
puliszkát csirkemájjal(300 kcal)
kekszet(400 kcal)
és sütit(200 kcal)
s most nagyon szarul érzem magam.:( Az utóbbi időben szinte semmi édességet nem ettem(naponta nem ettem 1300 kcalnál többet) s most úgy érzem mindent elcsesztem. Nem tudok megszabadulni a bűntudattól, ráadásul félek, hogy rosszul is leszek egyszerre ennyi cukortól:( mit tehetek?
:D
Jegyezd meg ezt az érzést, és amikor nekiállnál a következő terülj terülj asztalkámnak, jusson eszedbe!
Jó lenne, ha egy hónapban egyszer lenne ilyen:D Az a baj, hogy minden hétvégén ez van és mindig iszonyú bűntudatom van és mégis valahogy "belekeveredem" a zabálásba:D Pedig nem éhezem hétközben. Kb. minden hétvégém úgy telik, hogy pénteken elmegyek bulizni, olyankor muszály a barátaimmal együtt kajálnom, s összeinnom-ennem mindeféle szart, szombaton vedégségbe megyünk, ahol nem utasíthatom vissza a kaját (ami persze legtöbbször süti, de lekváros gombóc is előfordult este 10kor!), vasárnap meg összegyűl a nagycsalád ebédelni, s ott nem ronthatom el a hangulatot, hogy én most nem eszem. Rögtön rázendít mindenki, hogy "jaj, ettől még nem fogsz meghízni". Nem is fogyni akarok igazán, hanem súlyt tartani.
Mindegy az egész az én hülyeségem, köszönöm a válaszokat:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!