Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Segítesetek! Mit csinálhatok...

Segítesetek! Mit csinálhatok rosszul?

Figyelt kérdés
Június közepe óta lement 4 kg,de azóta semmi változás.Az ételekre vonatkozó szabályokat betartom.Sportolással lehet a baj,hogy nem megy le rólam több kg? Hetente kb 3x eljárok futni 2 km-t és lépcsőzek is.Mellette Rubint rékázok olyan 2x.Minden értelmes ötletet elfogadok,mert nyilvánvaló,hogy valamin változtatnom kell.Több hasizom gyakorlatot csináljak mindezek mellett?
2011. júl. 20. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Elindult szépen, most stagnál, aztán majd folytatja... Türelem és kitartás! - Én mindig ezeken bukom el. :D
2011. júl. 20. 21:14
 2/6 anonim ***** válasza:
lassan 3 hete most én is stagnálok. többet mozgok, ezért centikben ugyanúgy van változás. szóval inkább ne a kilókat nézd.
2011. júl. 20. 21:27
 3/6 A kérdező kommentje:

Jó,köszi.

Miért más,ha a centiket nézem? Ha centikbe is fogyok,akkor kg-ba is kellene nem?

2011. júl. 20. 21:38
 4/6 anonim válasza:
lehet, hogy kg-ban azert nincs valtozas mert a rubint rekas tornak leginkabb izomepitok, es lehet h azt latod a merlegen:) szerintem a masik problema ami meg lehetseges, hogy a szervezeted megszokta a terhelest, mert ugyanazokat a gyakorlatokat vegzed, probalj meg minnel valtozatosabban sportolni. Ja igen es szerintem probalj meg minden nap edzeni, de eleg 20 perc is! Rubint Rekanal es Beres Alexandranal is ezt a javaslatot olvastam nagyon sokszor, nemvagyok rajongojuk, a dvdik sincsenek meg, de biztosan ertenek hozza es a testednek es a lelkednek is szuksge van szerintem arra a 20 percre naponta:) Enis e szerint edzek. Sok sikert, remelem beindul a fogyasod!
2011. júl. 20. 22:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem elso honapba lement 5 kg(tudom kicsit sok 1 honap alatt) utana kb 1 honapot stagnalt,nagyon nehez volt fojtatni,de megerte;)

5 honap alatt eddig 14 kgt fogytam,voltak olyan idoszakok amikor nehez volt,es meg biztos lesznek ilyen idoszakok(meg 6 kgt kellene fogyni)de csak akaratero kell:D

A sporttal nem hiszem,hogy gond lenne szerintem nagyon jo;)

Sok sikert,es kitartas! :)

2011. júl. 20. 23:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a tanácsokat,kicsit megnyugtattatok. :)

Folytatom akkor tovább és megpróbálok minden nap tornázni 20 percet legalább.

2011. júl. 21. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!