Keményítönapon csinálhatok rizibizit vagy rizst és mellé spárgaborsot keverek bele?
Figyelt kérdés
2009. márc. 8. 11:02
2/7 anonim válasza:
zöldborsó : 25% fehéjre, 70 % szénhidrát
rizs : 10 szer több szénhidrát mint fehérje. kb 8-80
mit számít ezek után a spárga??
Szóval csinálhatsz , de ne egyél..
bár irigylem azokat akik azt se tudják miben mi van, mégis fogytak vele XD.....ebből látszik h nem a szétválasztáson van a hangsúly
4/7 anonim válasza:
a második válaszolotol kérdezném honnan tudom letölteni ezeket a %-okat ?köszi
5/7 anonim válasza:
Amúgy elnézést, mert keményítő helyett fehérje élt bennem, és félreértettem a kérdést, nekem még korán volt.
Milyen jó, hogy beismerem , ezen az oldalon se sok ilyet látni.
Megadom az oldal nevét, persze, csak így egyszerűbb volt, hogy rögtön ez látszik.
6/7 anonim válasza:
De ha beirod google be hogy tápanyagtáblázat, akkor is ad ki oldalakat, és talán egyszerűbb :)
7/7 anonim válasza:
Köszi érdekes megnéztem és kezdek megingani a 90 naposfogyí tol pedig nekem müködik hali
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!