Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Melyik italt válasszam? Ha...

Melyik italt válasszam? Ha bulizni mentek, akkor ti?

Figyelt kérdés

Fogyózom, 2-2,5 hónap alatt kb. 6-7 kg ment le. Alapvetően nem is aggódnék az ivászaton (tudom az alkoholban főleg a likőrökben sok a cukor) mert 1 alkalommal lehet picit csalni. :) De az az igazság hogy a héten már 3szor "csaltam"... és az utóbbi 3 edzés is kimaradt (jövő héten nyelvvizsgázom és inkább tanárhoz mentem + gyakoroltam itthon)... szóval nyelvvizsgára készülök ezerrel.

Ezt a bulit viszont nem akarom kihagyni, de mivel a héten 3szor is "bűntettet" követtem el a diétám ellen nem akarom a legnagyobb kcal tartalmú alkoholt inni. Mi a legjobb választás?

- sör

- bor

- martini

- rövidek (pálinka)

- vodka

- whisky stb

Igyam keverve? pl. whisky + cola, ginsprite, stb vagy az úgy több kcal?

2012. márc. 1. 21:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Én száraz vörös bort szoktam light kólával inni (1-1dl arányban)
2012. márc. 1. 21:20
 2/7 A kérdező kommentje:

Eszem barnarizst, tk kenyeret, 1 héten 1szer főtt krumplit ebéd mellé, de mindenféle zsíradék nélkül, + rengeteg alacsony kcal tartalmú gyümi, és zöldség! Sovány husik, párolva, túró, tojás sárgája nélkül, diók olajos magvak pici mennyiségben + olívaolaj, sovány felvágottak. Reggeli + ebéd tartalmaz összetett ch-t, a vacsora már csak zöldség és fehérje.

2 gyümölcsétkezésem van, és mellette 3 főbb étkezés. Heti 2-3szor mozgok, attól függ mennyi időm van.

Csak azért aggódom mert 3szor is "bűnöztem" a héten...

2012. márc. 1. 21:21
 3/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nézd meg ezeknek a kalóriatartalmát, egyszerűen beírod a googleba, hogy 'ital kalória' és kaidja.

Én úgy tudom, hogy a sör a legkevésbé hízlaló, viszont felfúj (legalábbis engem)

2012. márc. 1. 21:39
 4/7 anonim ***** válasza:
*kiadja
2012. márc. 1. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Minőségi - nem cukrozott - száraz vörösbort igyál, max. 2 dl-t. Az legalább egészséges (mértékkel, mint tudjuk), nőknek különösen hasznos a vitamintartalma miatt. Ha már iszol, legalább legyen értelme.
2012. márc. 1. 21:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Én ma nekiestem mindennek... Ha bünözésnek nevezzük, akkor engem a mai napért le is csuknának, nem tudtam magam leállítani, mindjárt kidurranok.:-S

Holnap vhogy kompenzálok.

1. voltam.

2012. márc. 1. 21:44
 7/7 *gin* ***** válasza:
feles bacardi light kólával 65 kcal :)
2012. márc. 2. 02:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!