Melyiket válasszam? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
Mi közül melyiket válaszd?
Leírtad, hogy meddig és mennyit akarsz fogyni és hogy hogyan, akkor mi a kérdés?:D
16/L
Én ma már válaszoltam az előző diétás kérdésedre,és leírtam,hányszor,és miket egyél. Augusztus 19-ig van még csaknem másfél hónapod,én azzal a diétával amit leírtam neked,és tornával 5 hét alatt lazán fogytam 7 kilót! Nem értem mi a problémád azzal a diétával,de küldök egy másikat,amit sokan le fognak hurrogni,de gyors fogyáshoz kiváló,csak megvan az a hátránya hogy ha ugyanúgy sokat fogsz enni mint előtte,akkor gyorsan vissza is szeded amit leadtál.
26/N
Az egészségesebb életmódot válaszd, hidd el, így is fogyni fogsz!
Tehát naponta 5x egyél kevesebbet. A szénhidráttól tudunk hízni, ezért ezt délelőtti órákban érdemes fogyasztani (reggelire vagy tízóraira), lehetőleg ebből is az egészségesebbet pl. tönkölybúzás kenyér, zabpehely (ebből nagyon finom zabkásákat lehet készíteni pár perc alatt). A fehérjére nagy szüksége van az izmoknak, fehérjét a délutáni órákban kell fogyasztani (uzsonnára és/vagy vacsorára). Sok zöldséget és gyümölcsöt kell fogyasztani, ennek most úgy is szezonja van.
A nassolnivalókról és a cukros üdítőkről mondj le. A 2-3 l víz jó egy napra, de ha gondolod mehet egy kis gyógytea is ízesítés nélkül.
Ha ez mellett szobabiciklizel, az jó, de a 30 perc legyen 45 és akkor könnyebben tudsz fogyni. + Ha van időd/kedved tornázz még otthon, comm, fenék, hasizomerősítő gyakorlatok. Én olyasmit csinálok, mint a Rubint Réka van öt perced, mármint a gyakorlatok olyanok, néhány plussz elemmel kibővítve és hihetetlen, rendesen elfáradok benne és érzem az izmaimat utána. Nekem hatásos.
Egyébként heti 0,5-1 kg fogyás a reális, de mindenkinek más a szervezete, ezért egyénfüggő, hogy mennyi idő után indul be a fogyás és honnan fogy először. Mérekedni pedig hetente egyszer érdemes, reggel, wc-zés után és reggeli előtt.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!