97 kg-ból iszonyat gyorsan le kéne adnom 20 kg-ot. Hogy csináljam?
Munka miatt kell leadnom, max 2 hónapom van rá.
Sportolok, ugrabugrálok össze-vissza, Norbi, Réka dvd-re tornázok, de valaki tudna valami ötletet, amitől ez a 20 kg hipergyorsan lemenne rólam? Nem hagyhatom ki ezt a lehetőséget, kell nekem ez a munka!
Tudom, nem most kellett volna észbe kapnom, eddig is törődnöm kellett volna magammal.... :_(
Megköszönöm a segítségeket!!!!!!
Két hónap alatt maximum(!) 8kg-t fogyhatsz.
Nem tudom milyen munka az ahol ennyire számít, hogy hány kiló vagy, de barátkozz meg vele, hogy nem lesz tiéd a meló.
Max. akkor menne le rólad, ha csak zöldséget ennél, és vizet innál. Amibe bele is halhatnál. 2 hónap alatt ne várj csodát. Ahogy előttem is írták, az egészséges és Maradandó fogyás 2 hónap alatt max. 8 kg.
Barátkozz meg a gondolattal, hogy nem fog menni. :( De gondolkodj pozitívan, ha most elkezdesz egy normális fogyókúrát (ami nem a koplalásról szól) és mellette megfelelően mozogsz, akkor biztosan fogyni fogsz vmennyit. :) (és még az is lehet hogy 8 kg leadásával is megkapnád azt az állást) :)
A legfontosabb viszont, hogy NE TEDD TÖNKRE AZ EGÉSZSÉGED!! (pl. ne hajszold túl magad a mozgással, ne koplalj, és ne hidd el hogy vannak csodafogyasztószerek)
Hát 2 hónap tényleg nagyon kevés rá. Én lefogytam nagyjából ilyen súlyból 23 kg-t, de kellett hozzá kb. fél év. Szerintem az "ugrabugrálok össze-vissza" helyett, válassz valami kardio-edzést. Én szobabiciklizem. Akkor amikor nagyon intenziven fogyóztam, napi 1-1,5 órát. Nekem nagyon bejön, mert ezt nagy tulsullyal is lehet csinálni, nem terheli meg az izületeidet, mint pl. a futás. ( És nem unalmas, mert közben én pl. TV-t nézek)Emellett napközben nyers zöldséget és gyümölcsöt ettem, kizárólag amiket igazán szeretek (pl, alma, narancs, grape-fruit, sárgarépa, retek, karalábé, karfiol). Ebédre ettem pl. sovány túrót, vagy sovány sajtot, vagy sonkát, naturszeletet csirkemellből, ezeket magában. Vacsorázni pedig normálisan vacsoráztam, csak igyekeztem kissebb adagot. Mert azt lelkileg nem lehet bírni, ha mindent megvonsz magadtól, ezért esik kútba a legtöbb fogyókúra, mert egyszer csak elborul az ember agya, és elkezd falni, mert már napok óta nem evett semmi normálisat. Ez az én módszerem azért volt kivitelezhető, mert egész nap el birtam rágcsálni a zöldségeket, gyümölcsöket, azzal a tudattal, hogy de vacsorára enni fogok valmi finom kaját.
Sok sikert!
A csodaszerekben nem hiszek...már. Bevallom én is kipróbáltam már néhányat, de sosem volt semmilyen hatásuk.
:_(
Milyen jellegű munkáról van szó, ahol ennyire számít, hogy hány kiló az ember? :s
Szerintem valahogy le lehet gyorsan fogyni, hiszen hány színészről hallani, hogy egyes szerepekért fogynak/híznak, és megdöbbentően rövid idő alatt...
De abban biztos vagyok, hogy ezt kizárólag szakemberrel, és komoly orvosi kontroll mellett lehet kivitelezni.
Szerintem ne menj olyan helyre dolgozni, ahova előírták, hány kilót kell leadnod. Az egészséged is rámehet.
BTW én 1,5 hónap alatt úgy adtam le a 110-ből 8 kilót, hogy mellette nem mozgok... Egyszerű a képlet: no kenyér, no krumpli, tészta is minimális. És tényleg nem mozgok (időhiány sajnos - napi 16 órát dolgozom átlag). Minél több zöldség, a húst natúrban. Nekem a csoki is megvan, és soha nem vagyok éhes. Finom az Abonett, különböző házi pástétomokkal eszem, lekvárral, sajttal, ilyesmi.
Mellé a mozgás, és máris lefogysz. Azért 2 hónap alatt 97 kilóból 20-at leadni... hát... inkább ne próbáld meg...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!