Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Aki lusta és imád enni, hogy...

Aki lusta és imád enni, hogy tud lefogyni?

Figyelt kérdés

Iszonyat lusta vagyok mire hazaérek és enni is nagyon szeretek, nem durván, de jó 5-6 kg feleslegem van.

Mi módon tudnám leadni, hogy ne kelljen se éheznem, se izzadnom?

2012. febr. 29. 22:02
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Ne legyél lusta, mert nem lesz jó vége. :D

Én elég sokat ülök, suliban is egész nap, a szakmám is ülőmunka. Észrevettem, hogy középsuli után ugye nem mozogtam, és eléggé csak megereszkedett a seggem, de a legrosszabb az volt, hogy megőrültem a mozgás hiányától. Persze hozzá teszem, imádtam a csokit, együltőhelyben egész táblát be tudtam falni, és este sem vetettem meg a lekváros kenyeret, meg ilyesmi katasztrófákat követtem el. Mióta odafigyelek arra mit eszek, és mozgok (hetente már 4-5 alkalom is, mert hiányzik, ha nem) energikusabb vagyok, jobban alszok, jobb az emésztésem, kreatívabb vagyok. És persze feszesebb a testem, és szépen lassan, biztosan megy le a pár feles kilóm. Az motiváljon, hogy ez a te tested, és gondoskodnod kell róla! Én szeretnék minél erősebb lenni, megdolgozni egy jó kondiért. Nem baj, ha szeretsz enni, én is nagyon, igazi ínyenc vagyok. :) De ma már az egészséges falatok esnek a legjobban nekem is, és a kis testemnek is. A baj, hogy sokan nagyon drasztikusnak képzelik el az életmódváltást, pedig szerintem nagyon érdekes olvasni róla, egészséges étrendet összeállítani. Rengeteg jó receptet találtam pl. csak zöldségekre, amikből lehet változatosan étkezni.

2012. febr. 29. 23:15
 12/21 anonim ***** válasza:
Akkor valószínüleg nem is zavar az a plusz, ami rajtad van. Majd, ha lesz 15-20 kg, majd zavar, de akkor sokkal nehezebb lesz tenni ellene. Sajnos én is a lusta fajtához tartozom, de most már kezdem felismerni, hogy a mozgás tulajdonképpen jó. Hát, hajrá:)
2012. márc. 1. 07:55
 13/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tanácsokat és a biztatást. A mozgáshoz azért nincs nagy kedvem, mert bár van itthon futópad, kb. 5 perc után már levegőt nem kapok, szóval az előkészület meg utána több időt vesz el, mint maga az "edzés".
2012. márc. 1. 13:59
 14/21 anonim ***** válasza:
Kit érdekel?
2012. márc. 1. 14:01
 15/21 anonim válasza:

Basszus mit nem adnék,ha lenne egy futópadom...

Le se szállnék róla!!!Mondom ezt úgy h én aztán igazán gyűlöltem futni,és baromi lusta is voltam egy jó ideig!

24n

2012. márc. 1. 15:17
 16/21 anonim ***** válasza:

A humortalan hülye vagyoK. a legyél lusta enni is az nem az ÉN válaszom, azt írtam, hogy egy kérdésre jött egyszer egy ilyen válasz. Egyébként nehéz olyasmit mondani egy embernek ami mosolyt csal az arcára, főleg ha nincs humoréerzéke.

Egyébként már csak a rendes táplálkozással is le tudod adni a felesleget. Napi 5x-i étkezés sokszor keveset változatosan. Munkába ha rövid az út mehetsz gyalog is attól nem izzadsz meg még is mozogsz valamennyit, de ha hosszú az út akkor meg mondjuk leszáll a buszról 2 megállóval elötte és legyaloglod. Talán először nem lesz jó, de utána élvezni is fogod. :) Tessék remélem, hogy ez egy értékelhető válaszvolt.

2012. márc. 1. 15:33
 17/21 anonim ***** válasza:

[link]

Én ezt már kipróbáltam és működött. :) Sőt, előbb is sikerült úgy, hogy nem fulladtam ki. Mondjuk módosítottam rajta egy kicsit és heti 4-5x 7 km-t futottam helyette, más időbeosztásokkal, így az 5 km a 4. hét végén meg se kottyant. :D

A legjobb szabad levegőn csinálni. :) Most úgyis jön a jó idő. :P

Az evésre pedig a legjobb módszer, hogy bevásárláskor nem veszel sok édességet, meg amit nassolni lehet. Vegyél aszalt vagy sima gyümölcsöket, joghurtot, igyál gyümölcsteát üdítő helyett. Ezeket nem igazán lehet túlzásba vinni, de rágcsálnivalónak megteszi. (Kivéve talán a joghurtot de abból sem két fél kilósat kell bevágni és akkor nem kell aggódni amiatt hogy meghízol :D)

2012. márc. 2. 20:38
 18/21 A kérdező kommentje:
nem rád értettem 75-ös, hogy humortalan :)
2012. márc. 3. 13:24
 19/21 anonim ***** válasza:
Sehogy.
2012. márc. 3. 18:10
 20/21 anonim ***** válasza:
Nehéz elkezdeni! De csak elkezdeni. Engem is elkeserített, hogy egy torna DVD-t nem tudtam végigcsinálni eleinte, de próbálkozz, és minden alkalommal jobb lesz. Most már kettőt is letolok egymás után. Ha nem vagy kitartó, akkor nem fog menni.
2012. márc. 4. 14:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!