Futás vagy a biciklizés hatásosabb fogyáshoz? (Diéta mellett)
Figyelt kérdés
Tavaly január 1 óta több mint 26 kg-ot fogytam, még fogyni szeretnék a hasamból kb 5 centit. Hasra hízós típus vagyok, így az az kb 4-5 kg felesleg a hasam körül van. Milyen tornával, tornagyakorlatokkal fogyhatok legfőképp hasról/ felsőtestről?2012. febr. 29. 12:30
1/14 A kérdező kommentje:
Nagyon nehezen akar lemenni ez az utolsó pár kg. Jó ha kéthetente 0,5 kg lemegy. /Igaz hogy már csak sulyzós edzéseket csinálok... Lehet hogy ez a baj?/ Futással vagy a biciklizéssel lehet jobban fogyni/ formálódni? Hetente hányszor mennyi időt kellene csinálni ezekből?
2012. febr. 29. 12:33
2/14 anonim válasza:
A futás jobb, heti 3-4x 30-40 percet szánj rá. Jön a jó idő úgyis.
3/14 *gin* válasza:
én is a futásnak adok egyet. Nekem is utolsó 3-4 kiló, és heti 3*10 km futással nagyon szépen megy le. 70,3ról indultam, most 67,7 vagyok, és ezt 10 nap alatt. (tudom, tudom, víz, de akkor is tök jó látni :D)
4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
A válaszíró 88%-ban hasznos válaszokat ad.
Én pedig 71,3 kg vagyok :)
2012. febr. 29. 13:14
5/14 anonim válasza:
Én is most vagyok fogyókúrán,mellette tornázok 2x egy héten 1 órát,tudom ez kevés,de jön a jó idő és megyek futni,szerintem ez hatásosabb.A kocogás állítólag minden zsírt eléget a szervezetbn és izmosít is.Úgyhogy ha van rajtad hály,akkor az kocogással lemegy.Lehet,h 2 hét alatt.De lassan biztosan.Amúgy meg ha evvel nem vagy megelégedve csináld azt,h elbiciklizel egy nyugodt helyre,mondjuk egy park,vagy közeli erdő(ha van ilyen),régi focipálya vagy hasonló...és ott pedig köröket futsz.
6/14 anonim válasza:
azt akartam mondani,h lehet,h nem 2 hét alatt*
7/14 A kérdező kommentje:
Arra lennék még kiváncsi, hogy mivel tudom mérni hogy hány km-t futottam? "Saccolásból" nagyon rossz vagyok :/ Itt a töltés, és azon szeretnék futni.
2012. febr. 29. 13:16
8/14 anonim válasza:
hát erre én is gondoltam de nem tudom...
9/14 *gin* válasza:
nekem erre van egy elég "parasztmódszerem" :D maps.google.hu-n van útvonaltervezés, ott átállítjátok gyalogosra, és mondjuk kereszteződésenként bejelöliket a pontokat. A végén kidobja, hogy mennyit futottatok. Pl így:
10/14 anonim válasza:
Ne azt mérd, hogy hány km-t futsz, hanem az időt.
Én futás helyett az ellipszistrénert ajánlom, mert sokkal kevésbé terheli a térdet. Mehet mindennap 50-60 perc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!