Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Melyik hatásosabb 30km görkori...

Melyik hatásosabb 30km görkori vagy 30km biciklizés?

Figyelt kérdés
2011. jan. 15. 10:09
 1/10 anonim ***** válasza:
LOL, mire eggyit görkoriznál, nem maradna semmi a kerekéből...:D Amúgy az lenne a hatásosabb.
2011. jan. 15. 10:14
 2/10 A kérdező kommentje:

Miért ne maradna ? :D

Amúgy meg nem okoz gondot, egy óra alatt lenyomom(sokszoros tapasztalat), a kérdésem az volt melyik a hatásosabb :)

2011. jan. 15. 10:57
 3/10 anonim ***** válasza:

Más izomcsoportot is megmozgat a biciklizés, de ha belegondolsz, hogy 30 km-t lelehet bicajozni, de görkorival tutira nem tudnám teljesíteni.

Ezért valószínű, hogy a görkori !

2011. jan. 15. 10:58
 4/10 anonim ***** válasza:

Király vagy, ha lenyomod egy óra alatt. Asszem végülis csak egy jó minőségű út kell hozzá, ahol simán lehet suhanni. Túldrámáztam.

Szerintem mindegyik hatékony. Egyszer próbáld ki, melyik után vagy kimerültebb.

2011. jan. 15. 11:00
 5/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2011. jan. 15. 11:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Én azt nem hiszem el, hogy 1 óra alatt megvan, mivel átlagban biciklivel 2,5 óra alatt teljesítem, amúgy meg hol/hogyan tudsz menni 30-as átlagtempóvel görkorival?
2011. jan. 15. 11:36
 7/10 A kérdező kommentje:

jóút,jókori :)

akkor majd egyszer eljössz velem és megmutatom :D

2011. jan. 15. 11:51
 8/10 anonim válasza:

A biciklizés sokkal hatékonyabb. Egy sport bicikli kell és egy jó kis dombos út. Görkorival egyenes úton nem sokat érsz.

Bicikli több mindent megmozgat. Meg jobb buli is mind a görkori, már aki tud trükközni :D .

2011. jan. 15. 16:40
 9/10 anonim válasza:
bringával sima a 30, korival meg láttam egy arcot a köruton aki gyorsabban ment mint a villamos
2011. jan. 21. 02:53
 10/10 animagemella válasza:
Na ne... Aki azt mondja, hogy bringával hatásosabb, az vagy hülye, vagy hülyül. Görkori! Egy jó(!) bringával 30 km naponta arra elég, hogy ne hízz el nagyon. Gondolj bele, egy átlagosnál kicsivel jobb kondival meg lehet kerülni egy nap alatt a Balatont bringával (250 km). Ki szokott 250 km-t görkorizni?
2011. jan. 22. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!