Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy hét alatt, ha csak gyümölc...

Egy hét alatt, ha csak gyümölcsöt és zöldséget eszek mire számíthatok?

Figyelt kérdés
Fogyhatok? Lehetnek e nem kívánatos mellékhatások? pl.: károsíthatom ezzel a szervezetem, ha nem eszek mást?...
2009. jún. 6. 21:56
 1/6 anonim válasza:
100%
Ehes leszel, hasmenesed lesz, es rossz kozerzeted. Szerintem, fokozatosan redukald a bevitt kaja mennyiseget, kezdj el tobb zoldseget-gyumolcsot enni, este ne egyel nagy kajat. es menj futni. akkor lesz eredmeny. kitartas.
2009. jún. 6. 22:14
 2/6 anonim válasza:
Egyet értek az előző íróval.Napi 5x elosztva egyél keveset,s napi 2 liter mentes ásványvizet igyál.Zöldséget,húst ,szárnyast párolva egyél.Gyümölcsöt egy étkezésre,s ha van időd tornázzál.Én a Rubint Réka Add önmagad dvd-re tornázom 1 hete,s így táplálkozom,s ami 1 hete még nem gombolódott be nadrág már begombolódik.Persze még nem kényelmes,de így tesztelem magamat.Heti 4x tornázom,s 21 perc ha már tudod a gyakorlatot,mert én megjegyeztem,egy film közben is elvégezheted.
2009. jún. 6. 22:25
 3/6 Krisz85 ***** válasza:

Ha mindezt véghezviszed akkor, mivel nem viszel be elég fehérjét, és szénhidrátot sem, gyakorlatialg ezzel is izombontás következik be. Anyagcseréd lelassúl, a zsírvesztés pedig megszűnik és leáll, még ha volt is. Továbbá szénhdirát éhség lép fel, vagyis egy idő után az ízeket fogod kívánni, ami sok hirtelen nagy mennyiségű kajálás lesz a vége, ezáltal mégtöbb zsír fog raktározódni, hiszen a szervezeted eddig éhezett, továbbá nincs izommunka sem.

Ráadásul 1 hétig csinálnád mindezt, tehát így magába se sok értelme van.

Amúgy nem károsítod a szervezeted, az izomzatodat pusztítod ki, ezzel lassítva az anyagcseréd, mint írtam. Ezen kívül más nagyon nem történik, de utána már rizikósabb a dolog.

2009. jún. 6. 22:58
 4/6 anonim ***** válasza:
Én csak annyit tudok mondani hogy ha 1 hétig nem eszel semmi csak gyümölcsöt és zöldséget akkor gyakorlatilag éhen halsz. Sokan egy napot nem bírnak ki úgy h csak ilyeneket esznek. Jól gondold meg. Na meg eléggé lefogsz gyengülni, nem lesz semmihez se energiád, fáradt leszel, álmos, stb..
2009. jún. 6. 23:03
 5/6 anonim válasza:
Ha csak gyümölcsöt és zöldséget eszel a fehérje hiány miatt szédülni fogsz gyengébb leszel.Sokan azt hiszik hogy az egészséges étel a gyümölcs meg a zöldség pedig valójában azok amiket ebédre eszünk (paprikás krumpli rántott hús..további rendes ételek)teljesen egészségesek és a testünknek szükségekre van az ezekben lévő tápanyagokra.
2009. jún. 6. 23:20
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azért gondoltam csak, hogy mindezt kipróbálom, mert csak reggel és délben eszem normális kaját. /levesek, húsok, főzelékek../ Napi 2-3X eszek zöldséget v. gyümit. Heti 4-5X elliptikus trénrezek otthon kb. 30-40 percet. Mégsem tudom leadni ezt a 3-4 kg felesleget, amit szeretnék. De mivel ez inkább csak árt a szervezetnek, inkább kihagyom.

2009. jún. 7. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!