Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nemsokára pólós időszak és...

Nemsokára pólós időszak és van egy "kis" problémám?

Figyelt kérdés
a probléma az hogy nem merek emberek előtt pólóban mutatkozni mert gusztustalan a karom és a hátam olyan mintha 2 dudor lenne rajta.Biztos értitek..Kb. 1,5 hónap alatt hogy tudnék ezen változtatni?
2012. febr. 25. 19:10
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

:D

hát 18/N és képet nem tudok mutatni de kb. 75 körül vagyok

2012. febr. 25. 19:52
 12/17 anonim ***** válasza:
Magasság is kéne, az kimaradt :)
2012. febr. 25. 19:54
 13/17 A kérdező kommentje:
ja boccs 160cm
2012. febr. 25. 19:56
 14/17 anonim ***** válasza:

Ez olyan 10-15kiló körüli túlsúlyt feltételez, hosszútávú történet. És tényleg csak normális táplálkozással és edzéssel fogsz tudni tartós és jó eredményt elérni, máshogy sajnos nem fog menni.

Nyárra -5-6kiló megoldható, de tényleg nem fog 2hét alatt menni. És az sem fog menni, hogy csak a karodról és a hátadról tűnjön el a felesleg, ugyanis helyi zsírégetés nincs, ez egész testre kiterjedő folyamat. Ez így gondolom eléggé pofáraesés, de ha rám hallgatsz úgy csinálod a dolgokat ahogy én írtam. Ugyanis: általánosságban a nem megfelelő táplálkozás okozza az összes túlsúlyproblémát, megfejelve egy krónikus mozgáshiánnyal, és egy enyhe vitaminhiánnyal.

Eszik az emberek a sok szart, tele szénhidráttal és zsírral, a szervezet meg nem használja fel,esélye sincs rá a mozgáshinyos életforma miatt, hanem alkattól függően elraktározza, innen indul az egész. Ha elkezdesz fogyókúrázni egyik napról a másikra akkor a szervezeted kap egy rohadt nagy pofont, elesik az addig megszokott táplálékbeviteltől, elkezdi felhasználni a raktározott cuccokat.

Ez elvileg jól is hangzik, de egyrészt mivel nem ehhez vagy hozzászokva kvázi túlterheled magad, illetve mivel a fogyókúrák nagy része nem tartalmaz elég nyomelemet és vitamint szépen lassan feléli a tartalékokat.

Elkezdesz állandóan fáradt lenni, csúnya lesz a bőröd, jönnek a pattanások. Aztán ha lefogytál 5-12-15-200kilót, és abbahagyod a fogyókúrát, elkezded enni a sok szart ugyanúgy, a szervezetedben megint átvált raktározó üzemmódra, hogy felkészüljön a következő időszakra. Nem mellesleg attól hogy lefogysz még nem lesz jó a testképed, ugyanis felszínre kerülnek az izmaid, viszont azok az edzés hiánya miatt löttyedtek,nincs tónusuk, illetve a vitaminhiány is rendesen odatesz még egy lapáttal.

Ha elfelejted ezt a sok szart, és minőségi kaját eszel (sovány húsok, kevesebb szénhidrát és zsír, sok zöldség, mellé egy multivitaminkészítmény), és mellé edzel igaz hogy lassabban, de a szervezeted fölösleges terhelése nélkül fogod leadni a felesleget.

Ez a gyakorlatban annyit jelent hogy: napi 5-6 étkezés, többször kevesebbet, így nem raktároz a szervezeted, folyamatos a vércukorszinted is. Edzés szempontjából: aerob, zsírégető edzés, heti 3 alkalommal, minimum 45perces programmal, de ha bírod akkor mehet hosszabb ideig, vagy többször is egy nap, túledzésbe viszont ne fuss bele, ha úgy érzed annyi arra a napra akkor annyi, nem kell még csak azért is letolni másfélszer annyit, nincs értelme.

Emellé heti egy nap kardió, vagy magas intenzitású edzést is ajánlanék, ha belefér,, nem fog ártani, jobban bírod az aerob edzést ha állóképességre is edzel.

Sikerült elég sokat írni, olvasgass. Mondjuk gondolom nem erre számítottál, de hát csodák nincsenek, eredményt csak energiabefektetéssel lehet elérni, minél tovább mentél el a dolgok mellett annál tovább tart helyrehozni őket.

2012. febr. 25. 20:17
 15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen,majd hasznosítom az infókat de gondolom ha már lesz eredménye akkor elsők közt fog lemenni az a bizonyos felesleg amit írtam.
2012. febr. 25. 20:25
 16/17 anonim ***** válasza:
Egész testről fog lemenni, egységesen, az összes zsír. Hogy a szervezeted mit használ fel először, hol vannak a "raktárak", milyen gyors lesz a folyamat azt nem tudom megmondani. Tudod, a jósnős történet. :D
2012. febr. 25. 20:30
 17/17 A kérdező kommentje:

tudom :D

és még egyszer köszönöm,hasznos volt

2012. febr. 25. 21:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!