Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő után jön a "nehéz...

Mennyi idő után jön a "nehéz időszak" vagy ilyen nincs mindenkinél?

Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja váltottam életmódot, azóta nem ettem édességet, semmilyen felesleges ételt. Nem is hiányzik. Sokan írják, hogy nem tudják vagy alig tudják megállni. Nekem is lehet olyan időszakom, amikor jobban fog hiányozni, vagy ha az elejét könnyen átvészeltem, innentől kezdve már nem lehet probléma?
2010. szept. 22. 22:55
 1/1 anonim ***** válasza:
Nálam van,hogy nagy ritkán megkívánom az édességet, pedig azt előtte sem ettem!:) De ez tényleg ritkán van! Mivel mindenből eszem egy keveset, ha megkívánom, nincs hiányállapot. De ha 100 évben egyszer rámtör, hogy édességet gyorsan, akkor simán megeszek mondjuk egy sütit. Ettől még nem áll meg az élet.
2010. szept. 23. 09:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!