Mindenkinél vannak holtpontok?
Pontosan ugyanez van velem is, bár én még csak 15 éves vagyok, és 4 hónap alatt 9 kg-ot adtam le. Most 165 cm és 56 kg vagyok, vagyis teljesen normális, már csak formálni és feszesíteni szeretnék magamon. De nincs erőm. Úgy érzem, ki kéne pihennem magam, átaludni minimum egy hetet, hogy tudjam folytatni. Vagy kellene valami NAGY változás az életembe, elutazni külföldre, új barátokat szerezni, elkezdeni valami új mozgásformát...
Szerintem lelki probléma állhat a háttérben, engem is a dícséretek húznak vissza, pedig én még nem vagyok elégedett. Nem leszek anorexiás vagy hasonló, csak nem tudom, mihez kezdjek. Viszont ha a párod tényleg odavan érted és sokat dícsér, akkor vagy el kéne kezdened elfogadni önmagad, vagy úgy is felfogatod, hogy ez ösztönzés arra, hogy folytasd és egyre szebb, kiegyensúlyozottabb legyél. Egyik út sem könnyű, de "a döntés a te kezedben van". :)
Nem írtad le, hogy milyen magas vagy, de biztos vagyok benne, hogy sokkal jobban nézel ki, mint a fogyókúra előtt. Gratulálok az eddigi fogyásodhoz és további sok sikert! :) Kitartás!
A saját elhatározásom nem olyan erős, mint kellene, pedig még azért van miből fogyni. 168 cm vagyok, mondjuk ami biztos,hogy arányosan oszlik el a felesleg rajtam, szerencsés testalkatom van, ezért is dühít,hogy ennél sokkal jobban kinézhetnék, ha még egy kicsit igyekeznék...
Talán tényleg egy kis szünetet kellene tartanom.
A párom tényleg így szeret ahogy vagyok (bár +13 kgal is ugyanúgy szeretett), ő nem ösztönöz az biztos, mindig este eszik ha ottvagyok, és elcsábít, vagy édességeket vesz nekem. Persze azt is tudom,hogy nem tömi belém, tehát nem lenne muszáj megenni,de hát... a furcsa, hogy azt mondja,hogy ne fogyjak többet, holott mindegyik barátnője vékonyabb testalkatú volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!