Nemsokára pólós időszak és van egy "kis" problémám?
Figyelt kérdés
a probléma az hogy nem merek emberek előtt pólóban mutatkozni mert gusztustalan a karom és a hátam olyan mintha 2 dudor lenne rajta.Biztos értitek..Kb. 1,5 hónap alatt hogy tudnék ezen változtatni?2012. febr. 25. 19:10
1/17 anonim válasza:
Nem értem. Nyilván zsírpárnák lesznek, a szokásos történet: rendes étrend, minőségben és mennyiségben is megfelelő kaja, mozgás, aerob edzés. Zsírégető szarokkal, vagy "fogyókúrával" tartós eredményt nem fogsz elérni, illetve nem fog tetszeni a végeredmény sem.
2/17 A kérdező kommentje:
értem én de ez így lesz vagy 1 év mire lemegy
2012. febr. 25. 19:28
3/17 anonim válasza:
Hát igen, valószínűleg nem két hét alatt jött fel. Nem is fog lemenni annyi idő alatt.
4/17 anonim válasza:
Nem tudom akkor mire gondolsz, korábban kellett volna ehhez "felkelni"..
Azaz van még plasztikai sebész, ennyi idő alatt szépen gyógyul..
5/17 anonim válasza:
Nem feltétlenül egy év, ha rendesen csinálod nyárra eltűnhet. Havi 1-1,5kiló mínusz simán kivitelezhető. Plusz jót teszel vele magadnak is ha nem a sok szemetet eszed, illetve nem fogyókúrával terheled túl a szervezeted. Meg nem lesz az sem hogy 1hónapig nem eszel semmit, eléred ami tetszik, abbahagyod, és felmegy 2x annyi, mert a szervezeted átáll raktározásra. Illetve olyan gond sem lesz hogy lefogytál, de nem tetszik a látvány, mert plöttyedt vagy, nincs izomtónusod, meg csúnya a bőröd a vitaminhiány miatt.
6/17 A kérdező kommentje:
Nem érdekelnek a bunkó megjegyzések,Mr.Flashnek meg köszönöm
2012. febr. 25. 19:36
7/17 anonim válasza:
Havi maximum 4 kilót fogyhatsz (egészségesen). Heti 1kg fogyás a macimális, de jobb, ha csak felet fogysz, mert az tartós.
9/17 A kérdező kommentje:
de amúgy nem olyan nagy a felesleg...így lehetséges?
2012. febr. 25. 19:41
10/17 anonim válasza:
Esetleg ha egy testsúly-életkor adatot adnál, plusz egy képet, akkor sokkal könnyebb lenne megmondani. Ha ezek alapján meg tudnám mondani én lennék a legszebb jósnő a delphoi jósdában. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!