Fogyókúrázók! Ti mit esztek/ettetek ma?
Nekem ez így jó lesz? Eddig ennyit ettem. Ez soknak számít?
Reggeli: 1 tányér Lecsó kenyér nélkül
Tízórai: 2 mandarin
Ebéd: 1 tányér bableves
Nasinak meg ettem egy töpörtyűs pogácsát, a közepén szilvalekvárral.
Ez mennyi kalória lehet eddig?
5ó: 1db sk kókuszos-dió zabkeksz, 2 dl 1,5%os tej
8ó: kb 100 g sk tk kenyér, túrókrém, sajt, halom jégsali és paprika
10ó: 1 pufirizs+1 narancs
12ó: lecsó 2 tojással, 100 g tk kenyér
14ó: 1 zabkeksz+kefír
18ó: 2-3 főtt tojás, 1-2 pufirizs, halom zöldség nyersen vagy körözött
20ó: nasiként sótlan héjas szotyi kb 100g vagy főtt tojás v túró
Vega vagyok azért nincs hús.
REGGELI: 2mandarin
TÍZÓRAI: egy csoki
EBÉD: leveske, 5szem mandula
UZSI: 1 alma
eddig ennyi
Reggelire egy alma és egy natúr joghurr.
Tízóraira 2 mandarin
Ebédre egy zacskós porleves
Vacsira 5 db füsli virsli mustárral
R: 2 deci tej, 30g csokis fehérjepor, 40g zabpehely
T: 50g sonka, 100g cottage cheese, 1 paradicsom
E: 2 paradicsom, 150g csirkemell, 1 fej hagyma, ezeket kis olajjal összepirítottam, és húsos lecsószerű cuccot kaptam, amit 65g jázmin rizzsel ettem.
U: almás-fahéjas light jogobella, 1 banán
V: 30g csokis fehérje lesz 2 deci tejben.
de elcsesztem, mert éjfél körül fekszem, és már nagyon éhes vagyok :( Így jön ki az 1500 kcal, úgyhogy nem tudom, miért éhezem, de már nem kéne mást enni a turmixon kívül, mert nem lesz meg a kívánt deficit :(
"Igen sok, sztem 1600 körül van. Reggelire lecsó? Te jó ég... Gyümi, bableves ebédre oké, bár azt is csipetke meg tészta nélkül kéne. Ha fogyni akarsz pogi és egyéb "nasik" kilőve. Szilvalekvár?? Tiltólistás. Helyette ehettél volna csirkemellet grillezve pl. Nem csak azt kell nézni hogy keveset egyél, hanem azt is hogy MIT eszel. A pogi meg hasonlók nem diétás kaják....."
Lecsó magában volt minden nélkül, olaj, zsír ilyesmi nélkül.
Bableves tészta nélkül volt, csak a leve meg pár szem babbal (inkább ízes víznek nevezném)
Egy borsónyi szilvalekvár volt a pogácsa közepén, nem nagy adag, kaptuk ismerőstől, nincs szívem kidobni.
Csirkemellet? Akkor légyszi adj hozzá pénzt is, h minden nap vehessek 1500Ft/kg áron csirkemellet és azt ehessem párolva. Mintha mindenkinek telne rá.
reggeli: nemvolt
ebéd: 1 tál zöldségleves és egy joghurt és egy abonett
vacsi: 1 bögrésleves és 2 piritós
kicsit sok, de ma "itthonülős unatkozós" nap volt... :/ majd holnap leböjtölöm :)
egyébként a tiéd szerintem egész jó. az ajánlott azt hiszem 1000-1200kcal fogyókúra idején... :)
R: 2 sz toast kenyér vékonyan megkenve vajjal, 1 sz light mozarella+ 1 sz pulykamell sonka, zöld tea
T: szendvics: 2 sz toast kenyérből, kis vajjal, 1 sz light mozarella+ 1 sz pulykamell sonka
E: 1 tányér borsó leves, 100g rizs, 80g csirkemell, 100g sült cékla.
U: 1 alma, 1 mandarin
V: 1 főtt tojás, 1 toast kenyér, light mozarella, 1 sz pulykamell sonka
csak súlyt tartok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!