Van esélyem júniustól szeptemberig lefogyni 15 kilót?
167 cm magas, 38 éves nő vagyok és 105 kiló. Ha szénhidrát szegényen (sok gyümölcs, zöldség, fehérje és kevés szénhidrát) étkezem és heti 4-szer minimum 60 percet sétálok a futógépen vagy szobabiciklizek, akkor van rá esély, hogy 3 hónap alatt 15 kilót lefogyjak?
Ha igy nem jó, akkor hogyan? Kevesebb is jó lesz, csak ez akkor olyan szép kerek szám lenne. Érettségi találkozónk lesz és érettségikor pont 90 kiló voltam.
Szerintem olyan 10-12 kilót tudsz addig fogyni, de meglátod az is jó lesz.
De akkor már hétfőn kezdd el a diétás étrendet, ne halogasd. A mozgást pedig amint lehet.
És nem lehet csalni, mert megáll a fogyás és feleslegesen kínoztad magad.
A legjobb, ha sokat mozogsz, gyümölcsöt zöldséget eszel.
Akkor tudsz gyorsan fogyni, ha gyümölcsön kívül mást nem is eszel és abból is csak amennyit muszáj. De a gyors fogyás nem túl egészséges, azt tudnod kell.
Igen van esély, megfelelő módszerrel, kitartással és mozgással.
Mindenki blamálja a Norbi módszert, de a leghatékonyabban én amondó vagyok, hogy azzal sikerülne és még nélkülöznöd sem kellene.
Lehet le leszek most pontozva, de a barátnőm is szépen fogyott vele.
Nem kell megvenni a méregdrága dolgokat, magadnak is tudsz úgy ennivalót készíteni, hogy az ne legyen hízlaló.
Fehér kenyér, liszt, cukor, péksütik, csokik kizárva. De, ha édességet kívánsz pl. tudsz főzni pudingot édesítőszerrel stb...
www.norbi.hu oldalon rengeteg sikertörténetet és hasznos információt találsz.
a 03.16osnak: Az ideális súly ekkora magasságnál ennél jóval kevesebb lenne: [link]
DE
mi közöd hozzá? Amúgy is szerintem inkább lelkesíteni kell valaki, ha végre belefog egy ilyen tervbe, mert állati nehéz kitartani. És szerintem nem baj, hogy most "csak" 15 kilót akar leadni. Lehet, hogy utánanéz, rájön, hogy nem kell koplalni sem, csak a mozgás és az egészségesebb étkezésre való átállás is segít, megtetszik neki és az ideális súlyik meg sem áll!
A kérdezőnek! Kitartás. Én is most kezdtem, ugyanekkora a magasságom (csak 6 évvel fiatalabb) és én 80ból akarok 60-ra jutni. (20 hét alatt - az 1. héten vagyok túl)
Javaslom mozogj sokat, ahogy tervezed is és állj át az egészségesebb étrendre. Nekem per pillanat ez a kedvenc oldalam erről [link] Itt vannak egészséges és diétás étrend tanácsok, receptek és infók, amiből már kialakíthatsz valamit magadnak.
Ami alap, hogy a fehér kenyeret, fehér lisztet, fehér cukrot, fehér rizst hagyd el és helyettesítsd a kenyert roszkenyérrel, a cukrot gyümölcsukorral vagy nádcukorral (állítólag a szimpla barna cukor sem az igazi) vagy mézzel, amit amúgy fogyókúrázókan javasolnak, mert jót tesz az emésztésnek, valamint a fehér rizst barna rizzsel. Meg még egy csomó egyéb, hogy sok gyümölcs és zöldség és kevesebb hús, ami lehetőleg sovány hús legyen.
Sok sikert és kitartást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!