Ha csak kalóriát számolok de mindent eszem úgyis lehetséges a fogyás?
2000 körül a norm. bevitelem, de ha mondjuk 1300-ra leviszem, de abban sültkrumplitól kezdve vegyesen gyümölcs, zölsdség, krumpli, tészta van, attól még lehetséges a fogyás? Vagy a kalóriaszámlálás nem elég?
173/80 N
Ha a kaorakon belül maradsz, akkor fogysz, akármit eszel.
Ha emellett jól lakottnak érzed magad, akkor az összetétel is jó, mert ami sok kalória, de értéktelen, az nem laktat hosszabb idöre.
EZT MEG: "Egyél sok gyümölcsöt, zöldséget (ezeket bele sem számolnám a kalóriába, ugyanis nem hízlalnak, kivétel talán a banán és a szőlő mert nagyon magas a cukortartalmuk, bár az is "csak" gyümölcscukor)" sürgösen felejtsd el, mert igaz, hogy a zöldség-gyümölcsök nem túl sok kalóriát tartalmaznak, de ha nem számolod bele, akkor nagyon hamar túlléped a határt.
Az, hogy sok zöldséget meg gyümölcsöt egyél, az viszont jó ötlet, mert laktatnak és kalóriaszegéynek is.
Nem. Ahhoz, hogy alacsony kcal bevitel mellett ne legyenek falási rohamaid, és hogy ne legyél éhes, meghatározott mennyiségű zsírt, szénhidrátot és fehérjét kell bevinni. Ha mondjuk megeszel egy kis krumplit, máris bevitted kb. a dupláját az ideális zsírnak (ami amúgy nagyon kevés) és így a szó szoros értelmében elvetted a "helyet" vagy kaloriát a CH vagy fehérje elől.
Persze így is lehet fogyni. Ha kevesebb energiának megfelelő táplálékot viszel be, mint amennyit használsz, fogyni fogsz. De sokkal többet fogsz szenvedni hosszú távon.
Ajánlom a [link] oldalt, én azt követem nagyjából és soha nem vagyok se fáradt se éhes.
Te jó ég... Dettó így vagyok... :D
Én évek óta 73 voltam, aztán beteg lettem nagyon lementem 68-ra majd hírtelen 83 lettem... ( szerintem párkapcsolat miatt...:D :) De nagyjából ugyanígy vagyok.. Nemsemmi :)
Sok sikert neked, most a húsvét nekem is betett én is tartom most a 80 körüli súlyt de végre alá akarok menni, mert utálom, hogy nyolccal kezdődik....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!