Napi 1300 kalória bevitelnél lehet hatékony a fogyás? Van, hogy bűnözöm, akkor kihagyom a vacsorát.
Sajnos előfordul, hogy ebédre sütőben sütött krumpli van, akkor azt eszem csirkével, vagy 1-1 kocka csoki, bombon, sőt volt, hogy az is előfordult, hogy vacsorára tésztát ettem persze kis mennyiségben.
Mellette mozgok heti 3-4 x 40 percet.
Ez így bűnözéssel mennyire lehet hatásos?
Vagy így ne számítsak semmire, tilos az ilyesmit?
Amúgy megiszom 2-3 l vizet, cukrot ezeken a bűnözéseken kívül elhagytam.
A kalória napi norm. bevitelem 2048 lenne. ( 173 cm 84 kg ) ÉS ezt csökkentettem le 1300-ra
kicsit sok lesz az a csökkentés.. de ha bírod, remélhetőleg nem túl kevés az 1300. nem vagy fáradékony, szédülős vagy ingerlékeny?
a "bűnözés" egy dolog, a vacsora kihagyásért viszont szoktam írni csúnya dolgokat.
de meg vagyok moderálva, így most csak utalok erre.
az egy dolog,hogy mennyi lenne a normál beviteled,de nem írtad amúgy mennyit viszel be.
a csökkentést meg fokozatosan kellene.
mondjuk két hetente mínusz 300.
nem úgy,hogy holnaptól az eddigi 4000ret leb@szom 1300ra.
a mozgás és az edzés között is van némi különbség.
az evés meg nem bűnözés max anorexéknél.
Ennél kevesebbet ne vigyél be mivel nem fogod bírni a sportolást. Szépen lassan meg fog indulni a fogyás ne aggódj.
Úszás, futás, biciklizés... ezeket csináld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!