Mutatnátok olyan oldalt ahol ki tudom számolni, hogy naponta mennyi kalóriát viszek be?
köszi szépen.
Kiszámoltam és egy átlagos napon kb 1700-1800 kcal viszek be ezt hogy tudnám kicsit csökkenteni?
- 2-3 tojás reggelire 1 karé kenyérrel vagy féllel
- suliba álltalában valami péksütemény vagy 2 karé kenyérböl szendvics
- utána csak itthon eszek 2-3 óra felé vagy egy tányér gulyásleves 2 karé kenyérrel vagy 1 tányér sültkrumpli pulykamellel és 1 karé kenyérrel
- este pedig álltalában nem szoktam enni,de ha mégis akkor 1-2 almát
ez kb 1700-1900 kcal
hogy tudnám ezt levinni olyan 1400-1500 vagy lejeb?
Ne egyél kenyeret, van helyette abonett.
Este pedig mindig egyél lefekvés előtt 2-3 órával valami fehérjedús ételt ne almát.
értem köszi szépen....igen én is a kenyéren akarok spórolni egy kicsit mert már szerintem is túl sok.
De mit ajánlotok estére fehérjedús ételeket?...és kenyér helyett mert nem ismerem az abonettet mi az egyáltalán?
abonett: [link] ebből ehetsz 3-4et kenyér helyett. vagy kenyeret is ehetsz de akkor legyen rozs v. teljes kiőrlésű és max 1-2 szeletet, csak reggelire
ebéd: próbálj meg köretnek főtt krumplit, rizst, párolt zöldségeket enni.
fehérje: csirkemell, sovány túró, tojás, hüvelyesek (bár ez estére nem ajánlott), sovány mozzarella, fehérjeturmix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!