Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrás sütik?

Fogyókúrás sütik?

Figyelt kérdés
2012. febr. 21. 08:36
 1/4 anonim ***** válasza:

Kókuszos szelet

1. Diétás verzió

Tészta: 3 tojásfehérjét kevés citrom levével kemény habbá verek. A tojássárgájához hozzáadom a folyékony édesítőszert, 20-30 cseppet. Pici tejben megáztatok 10 dkg mazsolát, és egy kis vanília aromát is adok hozzá. Fél kocka sütőmargarint megolvasztok, és kikeverem 2 doboz light joghurttal. Összekeverem a tojássárgájával, és hozzáadagolom a szárazanyagot is: 20-25dkg rizslisztet és 25dkg kókuszreszeléket és egy sütőport. Ezután óvatosan hozzáforgatom a tojásfehérjét. Tortaformában addig sütöm, amíg meg nem barnul a teteje.

Mielőtt megsütöd, mindenképp kóstold meg, hogy elég édes –e, nem minden édesítőszer ugyanolyan! Nem baj, ha kicsit folyós a tészta, össze fog sülni, viszont ha túl száraz, akkor egy kis tejjel lágyíthatod!

Krém: alacsony zsírtartalmú tejjel és édesítőszerrel vanília pudingot készítek, és a kihűlt tészta tetejére kenem! Hűtőben hagyom állni néhány órát!

:)

2012. febr. 21. 09:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Fél kocka margarin,250g kókuszreszelék? O_o

Akkor milyen a nem diétás változat? ._.

2012. febr. 21. 09:26
 3/4 anonim ***** válasza:

Előző vagyok

Olyan hogy diétás süti,nem igazán van. Mindbe kell liszt,általában vaj is. mit "diétásnak" neveznek általában nem is olyan finomak mint a rendes sütik.

Én azon a vélemnyen vagyok hogy süsd meg a kedvenc sütid,vizsont csak egy nagyon kicsi tepsiben.

Így nem tudsz belőle annyit enni hogy túl sok legyen, éd legalább finomat eszel.

2012. febr. 21. 09:29
 4/4 anonim ***** válasza:

shapeshifter.blog.hu/2012/02/13/recept_dietas_turogomboc_marpedig

vagy

shapeshifter.blog.hu/2012/02/20/shapeshifter_38_nap

Ezek nem kifejezetten sütik, de ha nagyon kívánod az édeset, akkor a diétádba is be tudod illeszteni őket, kipróbáltam mind2t, tényleg szuper receptek. Sajnos én is édesszájú vagyok..

2012. febr. 21. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!