Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Tudnátok ajánlani valami jó...

Tudnátok ajánlani valami jó diétát? 13/F

Figyelt kérdés
Szeretnék augusztusig lefogyni olyan 55 kilóra 70-72 helyett ..:s 160 centi vagyok kb. Fociztam 2 évig, szóval nem csak lötyög rajtam a háj. Szeretnék valami hatásos diétát, mert ugye fogyókúrázni nem ajánlatos. Vagy egyéb tanácsot is megköszönnék. :D
2012. febr. 20. 19:31
 1/3 anonim válasza:
Aerob edzés, mellé szálkásító diéta, és így ha mindent jól csinálsz heti 1 kiló lemegy rólad egészségesen.
2012. febr. 20. 19:46
 2/3 A kérdező kommentje:
[link] Találtam egy ilyet, ezt megéri csinálni, heti 5x 45perc mozgással?:D És ezt egymás után többször szeretném ismételni.
2012. febr. 20. 19:53
 3/3 anonim ***** válasza:

ezeket el is tudod készíteni

amúgy ez kevéske ebédre rizs, főtt krumplit nyugodtan ehetnél

reggelire egyél zabpelyhet tejtermékkel, gyümölccsel, vagy teljes kiőrlésű gabona sajtokkal, sonkával, főtt tojással és zöldségekkel

tízórai, uzsi gyümölcs

ebéd hús, hal, tojás, zöldségek, rizs, krumpli és ezek variálása-pl rizibizi sült csirkemell, spenótszósz párolt hallal, főtt krumplival stb

vacsora-hús, hal, sajt, túró, tojás, zöldség, gyümölcs

2012. febr. 20. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!