Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 14 éves fiú vagyok és 90...

14 éves fiú vagyok és 90 kiló. Milyen gyors diétát tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
kb 10 kilót akarok fogyni.Azt nem tudom hogy hány centi vagyok de szerintem elérem a 175-öt.
2010. jan. 8. 13:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

szia!

ne gyors diétát keress, mert azzal hiába fogysz le gyorsan, nagyon gyorsan a többszörösét fogod visszahízni!

próbálj egészségesen kajálni, és sokat mozogni! így tuti a siker!!

2010. jan. 8. 13:57
 2/11 A kérdező kommentje:
Jó de télen nem igazán tudok mozogni csak tesi órán ami kétszer van a héten vagy otthon a szobába.Lehet hogy kipróbálom a fóliás fogyást.
2010. jan. 8. 14:07
 3/11 anonim ***** válasza:
60%
Az a 90 kg nem gyorsan csuszott rad, gondolom, tehat ne is akarj tole gyorsan megszabadulni. Ha annyira dietazni akarsz, hagyd ki a vacsorat, helyette menj el uszni vagy kocogni, igyal sok vizet, esetleg zold teat. Chips, rantott hus, toltott kaposzta, etc. tabu. Mivel fejlodesben vagy, igazi " fogyokurat" nem csinalhatsz. Esetleg olvasd el Henry Bieler: Etelben az orvossag c konyvet.
2010. jan. 8. 14:10
 4/11 anonim válasza:
100%

Üdv, talán tudok segíteni, és 14 évesen 103 kiló voltam. a gyors nálam annyit jelentett, hogy egy nyár + 3 hónap, szóval kb fél év alatt fogytam le 20 kilót. Kezdetnek kihagytam a vacsorákat, nemfog megártani, vagy ha eszel is, akkor 4-5 óra elött és keveset, ha lehet, és én egész nyáron, éjszakába nyúlóan bringáztam haverral, ami most kicit necces, de a vacsoramegvonással is hamar lehet sikereket elérni, és ha ez mellé párosul valami mozgás, akkor szerintem neked is sikerülni fog.

Van még pár dolog, ami segíthet, van a 15 napos megzokás törvény, az első 15 nap a legnehezebb, de ha folyamatosan csinálod addig, akkor megszokássá válik, és nem lessz többet a terhedre. A másik pedig, ha éhesnek érzed magad a főbb étkezések közben akkor ne egyél, hanem igyál, és lehetőleg vizet.

Remélem tudtam segíteni,

Üdv, Res

2010. jan. 8. 14:10
 5/11 anonim ***** válasza:

szerintem mivel fejlődésben van még a szervezeted, nem kell megvonnod magadtól semmit.

mozogni otthon is tudsz, pl ugrálókötél, zene+táncikálás (még jól is érezheted magad, és még kellék se kell hozzá) vagy valamilyen gyakorlatsorozat amit akár Te is kitalálhatsz magadnak, csak azokkal az a baj, ha nem szabályosan csinálod több kárt okozhatsz vele, mint hasznot

ennyit a mozgásról!

a kaját meg beszéld meg anyukáddal, nem kell a vacsit se kihagyni, csak ne 3 tányér pörköltöt egyél 11-kor, lefekvés előtt...

azt szokták tanácsolni, hogy lefekvés előtt 3 órával vacsorázz, akkor még van ideje a szervezetednek a hasznosat feldolgozni, és nem tele gyomorral fekszel le!

2010. jan. 8. 15:10
 6/11 A kérdező kommentje:
Általában 3-4 szelet pirítóst szoktam vacsorázni.
2010. jan. 8. 15:52
 7/11 A kérdező kommentje:
Az úgy jó lenne ha minden este feltekernék a hasamra egy fóliát és reggelik fenn hagynám?Már 90 és 91 között vagyok ruhával.
2010. febr. 16. 16:14
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha már annyira akarod azt a fóliát akkor tornánál rakd fel vagy ha szaunába mész esetleg.Egész éjszakára ne mert a bőrnek is lélegeznie kell és regenerálodni és ezt szegény éjszaka tenné jól kipattogsz tőle. nos ez a sok kiló csak egy okos étrenddel megy le.Erről mársokat olvashatsz ezen az odalon, ha megtudod oldani járj el konditerembe, ott segítenek egy jól össsze állított edzés tervel,
2010. febr. 16. 17:33
 9/11 anonim válasza:
ha tudnál képet küldeni megmondanám milyen KÖNNYŰ gyakorlatok kellenének! (napi
2010. febr. 16. 19:21
 10/11 anonim válasza:
küldj képet privátban és segítek! személyi edzőbnek tanulok..:d
2010. márc. 9. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!