14 éves fiú vagyok és 90 kiló. Milyen gyors diétát tudtok ajánlani?
szia!
ne gyors diétát keress, mert azzal hiába fogysz le gyorsan, nagyon gyorsan a többszörösét fogod visszahízni!
próbálj egészségesen kajálni, és sokat mozogni! így tuti a siker!!
Üdv, talán tudok segíteni, és 14 évesen 103 kiló voltam. a gyors nálam annyit jelentett, hogy egy nyár + 3 hónap, szóval kb fél év alatt fogytam le 20 kilót. Kezdetnek kihagytam a vacsorákat, nemfog megártani, vagy ha eszel is, akkor 4-5 óra elött és keveset, ha lehet, és én egész nyáron, éjszakába nyúlóan bringáztam haverral, ami most kicit necces, de a vacsoramegvonással is hamar lehet sikereket elérni, és ha ez mellé párosul valami mozgás, akkor szerintem neked is sikerülni fog.
Van még pár dolog, ami segíthet, van a 15 napos megzokás törvény, az első 15 nap a legnehezebb, de ha folyamatosan csinálod addig, akkor megszokássá válik, és nem lessz többet a terhedre. A másik pedig, ha éhesnek érzed magad a főbb étkezések közben akkor ne egyél, hanem igyál, és lehetőleg vizet.
Remélem tudtam segíteni,
Üdv, Res
szerintem mivel fejlődésben van még a szervezeted, nem kell megvonnod magadtól semmit.
mozogni otthon is tudsz, pl ugrálókötél, zene+táncikálás (még jól is érezheted magad, és még kellék se kell hozzá) vagy valamilyen gyakorlatsorozat amit akár Te is kitalálhatsz magadnak, csak azokkal az a baj, ha nem szabályosan csinálod több kárt okozhatsz vele, mint hasznot
ennyit a mozgásról!
a kaját meg beszéld meg anyukáddal, nem kell a vacsit se kihagyni, csak ne 3 tányér pörköltöt egyél 11-kor, lefekvés előtt...
azt szokták tanácsolni, hogy lefekvés előtt 3 órával vacsorázz, akkor még van ideje a szervezetednek a hasznosat feldolgozni, és nem tele gyomorral fekszel le!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!