Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 2-3 napos diétát tudtok ajánlani?

2-3 napos diétát tudtok ajánlani?

Figyelt kérdés
ne legyen tul drága ...köceee
2009. nov. 18. 22:42
 1/7 anonim ***** válasza:
3 napig csak 500Ft-ot költhetsz kajára:P Ez olcsó, és mivel 3 nap alatt úgyse lehet egy deka zsírt se leadni, végül is tök mind1, mit csinálsz.
2009. nov. 18. 22:46
 2/7 anonim ***** válasza:

2-3 napig csak tea, vagy csak alma, vagy csak joghurt.

Sokat nem fogsz vele fogyni az biztos, és ha utána elkezdesz enni, a dupláját fogod visszahízni, de te tudod ;)

2009. nov. 18. 22:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Gondolom 2-3 nap alatt akarsz leadni 38 kilót..
2009. nov. 18. 23:10
 4/7 A kérdező kommentje:
neeeeeeeeeem. de h is, 40 akarok leadni és 2 nap alatt!!!!
2009. nov. 19. 09:03
 5/7 anonim ***** válasza:

2 nap alatt 40 kilót? :D ugye ezt te sem gondolod komolyan :D

léböjt kúrát (tisztító kúrát) csinálhatsz, salaktalanító teák és rengeteg folyadék a titka, ez vízhajtó, tehát mondjuk pár kilóval kevesebbet fog mutatni a mérleg. vagy talán még a káposztaleves-kúrával is lemehet pár kiló, de azt meg nem 2 napig kell csinálni.de 40 kilót másfél év alatt adnék le, kb. havi 2 kilónál többet nem igazán tanácsos, mert egészségtelen és mert visszajön, duplán.

hosszú távon gondolkozz, mozogj minnél többet, étkezz körültekintően, egészségesen, sok folyadék, ritkán nasi, akor is kevés. zöldség, gyümölcs, sok rost

2009. nov. 19. 09:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Én most fogom csinálni a léböjt kúrát. Öt nap alatt 5-6 kg, és ha utána nem kajolsz be rögtön sokat, hanem csak mérsékelten, akkor nem is fog visszajönni.
2009. nov. 19. 11:49
 7/7 A kérdező kommentje:
viccnek szántam :D...nem vagyok szőke, csak az elötte író kommentjére reagáltam! :)
2009. nov. 19. 21:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!