Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nem bírom tovább mit csináljak?

Nem bírom tovább mit csináljak?

Figyelt kérdés

Vasárnap lesz három hete, hogy fogyózok, de úgy érzem, hogy egyszerűen nem bírom tovább...

Állandóan elkap a sírás, mert kövérnek érzem magam, úgy érzem, hogy nem szeretnek, nem tudom elfogadni magam, és eddig 2 kilót fogytam a mérleg szerint de én nem látom magamon a változást. :( Sokkal hamarabb kiborulok mindenen, hisztis vagyok és ideges.

Nagyjából számolom a kalóriákat és egyáltalán nem eszek édességet, vizet iszok felváltva rostossal, és tornázok is (Rubint Réka, tornavideo.hu, stb.).

Eddig ezt egész jól viseltem, de most már szeretnék azt enni amit éppen megkívánok, fáradt is vagyok...

Amúgy sem ettem sose túl sokat, csak mindig éppen azt ettem amit megkívántam.

Holtponton vagyok teljesen mert a mostani súlyomat tartom már évek óta, néha +/- 1-2kg (a télen felszedtem 2kg-ot és még csak ennyit sikerült most leadnom.)

Egyszerűen elegem van magamból, utálok tükörbe nézni. Legszívesebben bezárkóznék a szobámba és édességet ennék. Hogyan csináljam így tovább? Ti is átmentetek ezen?

2012. febr. 16. 14:04
1 2
 11/13 anonim válasza:
www.update.hu Ez A MEGOLDÁS! Nincs éhezés vedd meg a könyvet olvasd el értsd meg a szervezeted!
2012. febr. 17. 15:39
 12/13 anonim ***** válasza:
nincs éhezés, de kalória deficit van-e, erre válaszolj esetleg!
2012. febr. 17. 16:26
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat, sokat segítettetek! :) 2 napot "kihagytam", nem mozogtam és nem ettem sokat, de azt amit megkívántam, aztán most folytatom tovább.. Igaz így 3 hét alatt csak -2 kilónál járok még, de hát egyszer csak elérem a célomat (remélem).
2012. febr. 19. 13:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!