Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit csináljak magammal? Nem...

Mit csináljak magammal? Nem bírom tovább.

Figyelt kérdés

15 éves korom óta életem központi elfoglaltsága a külsőmmel való foglalatoskodás. Ez annyit takar, hogy folytonosan (a nap azon részében amikor nem alszom) aggodom mit és mennyit egyek, járok-e vagy járjak-e sportolni (hogy jobban nézzek ki), milyen új ruhát vegyek és milyen sminket tegyek fel (szintén hogy jobban nézzhesek ki), van-e passzoló cipőm, a hajam hogy áll, pattanásos az arcom kozmetikushoz kéne mennem, sárgák a fogaim fogfehérítésre kéne mennem... stbstb....

Ezekből a legrosszabb az evési dolog. Egész nap azon jár az eszem, hogy mit ettem és mit fogok enni ma még, és hogy ez mind nem-e sok, vagy nem-e kevés. Sokan mondják, hogy sovány vagyok. Van, hogy megijedek a tükörképemtől és elkezdek zabálni (ilyenkor fél óra alatt magamba tömök 2 egész 32 centis pizzát is..). Van viszon, hogy megtetszik a tükörképem ilyenkor meg van, hogy nem is eszem aznap. Ha bezabálok és ha éhezem akkor is MINDIG ugyanaz következik: iszonyatos lelki-ismeret furdalás. Kilátástalannak érzem az életem, mert hol szerettem magam, hogy gyűlölöm azt ahogy kinézzek, hol büszke vagyok az alakomra, hol szégyellem...

20/L 164cm/50kg.

2011. máj. 9. 14:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Én beszélnék a helyedben egy pszichológussal. Ez elég komoly önkép zavarra utal, arról meg nem árt beszélni. Pszichológus meg van az SZTK-ban is.
2011. máj. 9. 14:53
 2/2 anonim ***** válasza:
én megértelek!én az alakommal vagyok így,nekem is mondják,hogy sovány vagyok,de folyton kalóriát számolok...172-175/54-55 kg vagyok és egyszerűen nem bírom elviselni,mert mindig kövérnek látom magam!
2011. máj. 9. 17:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!